2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 22778 بازدید | 67 پست
اگه دهنت بوی بد نمیده بیخیال شو فقط چیزی که دکتر گفته رو انجام بده،چون منم سنگ لوزه دارم باعث بوی بد ...

نه اصلا بو نمیده. منم تعجب کردم دکتر فقط همونو گفت چند بار سوال کردم ازش دارو نمیدی گفت مگه تنگی نفس میشه برات یا سخت میشه غذا خوردن گفتم نه گفت برو هیچی نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان کامل خوب شدی؟

یه مدت هست ببخشید البته تو خلط گلوم چیزی نمیبینم... تو آینه هم لوزه هام نگاه میکنم دیگه سنگ هارو نمیبینم 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
نه اصلا بو نمیده. منم تعجب کردم دکتر فقط همونو گفت چند بار سوال کردم ازش دارو نمیدی گفت مگه تنگی نفس ...

راست میگه چیزی نیست الکی خودتو درگیرش نکن،سنگ‌لوزه اگه باعث بوی بد دهان بشه پدر ادمو در میاره

یه مدت هست ببخشید البته تو خلط گلوم چیزی نمیبینم... تو آینه هم لوزه هام نگاه میکنم دیگه سنگ هارو نمی ...

منم خیلی وقته نمیبینم ولی لوزه هام متورم..امیدوارم حداقل سنگاخوب شده باشن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ببخشید شما دچار بوی بد دهان نشده بودید؟؟؟

چرا دیگه. فکرمیکردم عفونت و پنی سیلین میزدم و خوب نمی شد تا یک روز دیدم خیلی زیاد شدن و خود به خود میان توی دهنم و خیلی بو میدن. به‌این نتیجه رسیدم که خودم تخلیه شون کنم. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
سنگ لوزه هم خوب میشه؟؟

کامل خوب نمیشه چون ریشه مادر زادی داره یا از استرس زیاد لوزه ها سوراخ میشن رعایت کنید مشکل خاصی نداره خیلی اذیت کنید جراحی که اونم زیاد توصیه نمیشع

وسیع باش و سربه زیر ،تنها باش و سخت پذیر ،خمیر ما را با محبت و ادب سرشته اند

راستی من بوی بد دهان هم داشتم... بعدش یه سرما خوردگی جزئی هم داشتم یه مدت چرک خشک کن مصرف میکردم دیگه بعد از اون انگاری خدار و شکر خوب شدم 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
منم خیلی وقته نمیبینم ولی لوزه هام متورم..امیدوارم حداقل سنگاخوب شده باشن

لوزه هات متورم نیستن اگه هستن دوتا دلیل داره

وسیع باش و سربه زیر ،تنها باش و سخت پذیر ،خمیر ما را با محبت و ادب سرشته اند