2777
2789
من کسیو میشناسم دختره فوق لیسانس دانشگاه شریفه با یه دیپلمه کارگر ایرانخودرو ازدواج کرد الانم خیلی خ ...

دوسش دارم یکساله باهمیم میترسم خانوادم روش عیب بزارن خیلی میترسمم چون توروی خانوادمم واینمیستم برا ازدواج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من مهم عشق و علاقه و همچنین تفاهمِ طرفینه 

وگرنه تو زندگی مشترک مدرک تحصیلی هیچ برتری نمیاره  

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
 ازاد که این اقام بگو بره یه لیسانس بگیره کاری نداره 

میگه دوس ندارم سربازی رفتع شغلم داره تقریبا چیزای عادی زندگیم داره دیگه من میگم نیاد پیش خودم میگم خانوادم قبول نکنن فقط بخاطز تحصیل

دوسش دارم یکساله باهمیم میترسم خانوادم روش عیب بزارن خیلی میترسمم چون توروی خانوادمم واینمیستم برا ا ...

بنظرم زود تصمیم نگیر برای ازدواج وقتی دوستین بزار کامل بشناسیش

به نظر من مهم عشق و علاقه و همچنین تفاهمِ طرفینه  وگرنه تو زندگی مشترک مدرک تحصیلی هیچ برتری ن ...

درسته ولی شاید مادر من بگه من روم میش بگم دامادم دیپلم؟ این منو ناراحت میکنه ک مثلا دبگران ب چشم کمبود ببینن

درسته ولی شاید مادر من بگه من روم میش بگم دامادم دیپلم؟ این منو ناراحت میکنه ک مثلا دبگران ب چشم کمب ...

قشنگم تو که خودت قرار چندسال دیگه یه خانوم دکتری بشی که مشکلات بقیه رو حل می کنه از تو بعیده که به نظرات دیگران بها بدی فقط به دلت رجوع کن و همچنین منطق رو هم چاشنی تصمیم گیریت کن ،اگه خودت حس میکنی از لحاظ فرهنگی فاصله ندارین قبول کن

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز