منم همیشه این کارو میکردم.چون دوس ندارم مستقیم ب همسایه ها چیزی بگم ک دلخوری پیش نیاد الان یه مشکلی ...
خب چند وقتی اگه امکانش هست یکم باهم رفت و آمد داشته باشید یا مستقیما با خنده و لحن آروم بگید بهتر نیس یه تغییر خوشکل ب جلوی درب ساختمونتون بدین؟؟؟ اگه گفت مثلا چی یا چجوری؟ بگید یکم خلوتر بشه و از چیزای خوشکلتر استفاده کنید اینجوری روحیه خودتونم شادتر میشه
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب چند وقتی اگه امکانش هست یکم باهم رفت و آمد داشته باشید یا مستقیما با خنده و لحن آروم بگید بهتر نی ...
ن بابا من هنوزم چهره ی هیچکدوم از همسایه هارو ندیدم.بعد چند سال هیچکسو نمیشناسمواز رفت و امد با همسایه متنفرم! یه راه حل دیگه بده لطفا😁یکی میگفت تمام کفشاشونو بریز پایین تابفهمن 😐