2821
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 30 پست
سلام فدات بشم مهسیما جان اخه تو بارداری گلم اصلا نرو تو این تاپیکا..فداتشم برایه خودت  نه...اما ...

فدات گلم مهربونم مرسی که بفکرمی حرفت خیلی درست وبجاست .حتما کاری که میگی رو میکنم انشالله مامان شی 😍❤❤❤😘😘

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
دوستم منو حلال کن.بخدا متوجه نشدم که اشتباه متوجه شده بودید تو اون تاپیک.شرمنده😔

عزیزم نه تنهامن کلاخوب نیس کسیو ترور بستن .اگه حرفی زده طرف نظرخودشه و لازم نیس به فحش کشی و اینا .دشمنت شرمنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یزدهم میگن یک نفر فوت کردن دونفر دیگ هم مثبت بودن😥😥😥😦😦😦

عزیزم میبینی استرس داره ،انرژی مثبت بده ن منفی آخه😘♥️

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

از یک‌ سخنرانی کاملا موثق که پزشک عفونی بود شنیدم تحقیقات چین نشون میده مادرای بارداری که کرونا کرفتن هیچ فرقی با بقیه مادرا نداشتن. حتی اگرم بگیره بچه بهشدت خفیفه و تور بدی روش نداره.

یزدهم میگن یک نفر فوت کردن دونفر دیگ هم مثبت بودن😥😥😥😦😦😦

حالا لازم نبود بیشتر بترسونیش ها. دوتا حرف میزدی لااقل ارومش میکردی 😑😑

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
حالا لازم نبود بیشتر بترسونیش ها. دوتا حرف میزدی لااقل ارومش میکردی 😑😑

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
فدات گلم مهربونم مرسی که بفکرمی حرفت خیلی درست وبجاست .حتما کاری که میگی رو میکنم انشالله مامان شی � ...

وااای مرسیییییی😭😭😭😭😭😭چ دلم و تکون داد حرفت...هی میگم سرطان گرفتم نکنه..یایسه شدم لابد...😭😭چ حرفت ارومم کرد....قربونت تو مامانی هستی ک مثل شیرباید مواظب بچت باشیی پس حیف نیست بهترین لحظات زندگی تو اینطوری بگذرونی...الان وقت شادیته..فقط ذره ذره لذت بردن از این لحظاتته...ک از پاره تنت ک وجودش به بودن و خوشیه تو بسته س...تن رنجور و نحیف اونو با این چیزا نگذرون...لذت ببر و ی دل سیر براش بهترینهارو محیا کن و بزار تو دلت بچرخه و خوشحالی کنه و فوتبال بازی کنه😍. نزار اصلا ناراحتی سمتت بیاد بی تفاوت بگذر...دنیا فدایه ی تار مویه نی نیت و مامانش😍...فدات بشم من 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
از یک‌ سخنرانی کاملا موثق که پزشک عفونی بود شنیدم تحقیقات چین نشون میده مادرای بارداری که کرونا کرفت ...

خدارحم کنه فقط 

وااای مرسیییییی😭😭😭😭😭😭چ دلم و تکون داد حرفت...هی میگم سرطان گرفتم نکنه..یایسه شدم لابد...😭😭چ ...

فدای دل مهربونت عزیزم .حرفات خیلی ارامش بخشه و روحیه میده بهم .امامیگم برم زود سزارین کنم تااگه کروناگرفتم برابچم چیزی نشه؟

فدای دل مهربونت عزیزم .حرفات خیلی ارامش بخشه و روحیه میده بهم .امامیگم برم زود سزارین کنم تااگه کرون ...

واای نه عزیزم همه موارد رو اگه رعایت کنیید چیزی نمیشه.....من حرص خوردن برایه اون تاپیک اون بچه ک مامانش نمیخاست بود...کلی ناراحتتشدم....

کرونا ک دیگه دست خودته....واسه اینم بیتابی میکنی اخه؟ وایییی قربونت بشم اخه چقدر تحمل داره مگه دلت...ب اندازه کافی ی زن باردار زودرنج و احساسی هست دیگه لطفا واسه این کرونا دیگه خودتو ازار نده...فقط برای شوهرت ماسک و اما دستکش یهبار مصرف بده دنستش و تا محیط کارش دستشو ب گوشی موبایلش  و پوستش نزنه.....وقتی رسید محل کارش دستکش و در بیاره بندازه سطل زباله و دستاشو بشوره....بعد گوشیشم بگیره دستش به تو اطلاع بده ک رسیده....و بعد گوشیشو بزاره جیبش و باز تو محیط کارش اگه طوری هست ک با ارباب رجوع زیاد باید در تماس باشن مثلا مثل بانک.....بازهم دستکش جدید دستش کنه و ب ادامه کارش تو محیط ادامه بده....فقط پوستش نباید ب وسایل الوده تماس پیداکنه واسه همینم میگم بهتره ک دستکش داشته باشه....ک بندازه بیرون...یا اگه دستکش دیگه داره...زمانی هم کشوهرت برگشت....ماسک بزن و در خونه رو خودت بازکن نزار دست بزنه...و سریع بره دستاشو بشوره....و لباسهاشم بنداز تو ماشین لباسشویی یه اب بکشه....و کلا هر روز اینارو رعایت کن هیچ چیزی نمیشه نگران نباش....نگاه کن نین حماقتی نکنی ک بری زودتر بدنیا بیاریش؟ اخه هیچی نمیتونه جایگزین رحم مادر باشه ک تمام مواد و ویتامین هارو ب جنین میرسونه....بخصوص،ماه اخر ک تمام سیر تکاملیه بچه ب همین  ماه هست وزن گیریش...یهروزم بچه داخل رحم بمونه غنیمته...قربونت رعایت بکن...ویتامین و میوه هارو سرشار استفاده کنیید...مایعات فراوان بخوزید...اتفکقی نمیوفته دیگم نبینم بشینی گریه کنی....عزیزم ب جای گریه موارد رعایت بهداشت رو سخت ترش کن و بیشتر مواظب باش...هیچی نمیشه...ک شوهرت مراعات کنه توهم ک تو خونه هستی اسپند دود کن ضد عفونی میشه....دسگم نگران مباش 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم نه تنهامن کلاخوب نیس کسیو ترور بستن .اگه حرفی زده طرف نظرخودشه و لازم نیس به فحش کشی و اینا .د ...

عزیزم اون تاپیکه تعطیل شد پیام اخرتو نخوندم

تو سونو اینا داری؟ دکترت چی؟ 

بخدا نمی‌دونم چیکار کنم 😭😭

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
فدای دل مهربونت عزیزم .حرفات خیلی ارامش بخشه و روحیه میده بهم .امامیگم برم زود سزارین کنم تااگه کرون ...

عزیزم بچه داخل باشه اوضاعش بهتره ازینکه بدنیا بیاد 

بیرون آلوده اس

ولی رحم مادر برا جنین بهترین جاس

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
2790
2823
2791
2779
2792