2777
2789
عنوان

این سردرد میگرنیه؟؟ربطی به ک ر ونا نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 24 پست
خب پس همونه  تازه من میگیرم معمولا ۳ ۴ روز طول میکشه اگه حوصله شو داری برو متخصص مغز اعصاب دا ...

مامانمم همینجوره مادربزرگو خالهام وداییام کلا همه دارن منه بیچارم ارث گرفتم

توکل برخدا❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم عزیزم کر ونا نیست میگرنه .آره لعنتی خیلی طول میکشه تاخوب شه گاهی دوروز سرم خفیف میگیره  ...

من چند ساله درگیرشم اکثر اوقات با تهوع همراهه و تا سرم نزنم خوب نمیشه

این سری هم به خاطر تهوع حتی آبم نمیتونستم بخورم

درد من شدیده مسکن هم اثر نداره

خلاصه بالا اوردم و لرز‌کردم و به‌زور آب قند خودمو‌ جمع کردم و خوابیدم تا بعدش یه ذره بهتر شد

نور و صدا و گوشی دردت رو ممکنه شدید کنه مراقب باش

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اره ارثیه  منم بابام اینجوریه با خانواده پدریم  مردم چه ارثایی میبرن ما چی😂

بخدا حالا قیافم شبیه خانواده پدری ارث بردم زیادم خوشکل نیستن 😞😂😂 درد وبلای سمت مادری رو باز ارث بردم😞😒

توکل برخدا❤
من چند ساله درگیرشم اکثر اوقات با تهوع همراهه و تا سرم نزنم خوب نمیشه این سری هم به خاطر تهوع حتی ...

منم مامانم خیلی شدید میشه همش بالا میاره .یعنی مثل شما قرص وشیافم بی تاثیر نصف روزو میره یه اتاق تاریک میخوابه طفلک.چند وقته فلفل بومیکنه عطسش بگیره .عطسه که میکنه میگه سرم سبک میشه بهترمیشم البته فلفل سیاه😊

توکل برخدا❤
منم مامانم خیلی شدید میشه همش بالا میاره .یعنی مثل شما قرص وشیافم بی تاثیر نصف روزو میره یه اتاق تار ...

چه روش جالبی منم دفعه دیگه امتحان می کنم👍

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
2790
2778
2791
2779
2792