2777
2789
عنوان

خونه سازی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 26 پست
منم اوایل اینجوری ودم اما الان نه کلا بقول شما  به یورم میگیرم  وای خیلی شوق دارم  ...

عزیز دلمی خدارو شکر که داری میری تو خونه خودت . منم اگه قسمت بشه میخوایم این ماه شروع کنیم زمینمونو بسازیم . اگه پولی که میخوایم برسه به دستمون. شما چند متر ساختی چقد خرجتون شد؟؟؟

عزیز دلمی خدارو شکر که داری میری تو خونه خودت . منم اگه قسمت بشه میخوایم این ماه شروع کنیم زمینمونو ...

الهی شکر 

۹۸ متر 

ما بدون پروانه ساخت ساختیم 

فعلا هم کنتور گاز نمیتونیم بگیریم 

حدودا ۱۰۰ تومن خرج شد 

ولی خوب مثلا ما درمونو اماده گرفتیم ۳ تا در شد ۲ تومن پنجرموننم چوبی شاختیم  هم یچیز جدید و خشگله هم قیمتش کمتره دروپتجرمون شد ۵ تومن 

میخاستیم بگیم برامون بسازن گفت ۳ تا در و ۵ تا پنجره ۱۵ تومن 

یسری خرجای این مدلی  و ک میشو کم کردیم حالا بعد دستمون اومد پنجررو عوض میکنیم یا مثلا من چنتا کتشی فروشی گشتم تا کاشی مدنظدمو پیدا کردم عکششو میزارم هم خشکله هم قیمت مناسب البته الان شده متری ۶۰ تومن 

ما پول نقد داشتیم همون اول ک پی خونرو کندیم رفتیم اینارو خریدیم 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلمی خدارو شکر که داری میری تو خونه خودت . منم اگه قسمت بشه میخوایم این ماه شروع کنیم زمینمونو ...

بنظرم از مثتاجر بودن بهتره

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
الهی شکر  ۹۸ متر  ما بدون پروانه ساخت ساختیم  فعلا هم کنتور گاز نمیتونیم بگیریم&nb ...

خب خدارو شکر خوب بوده . ما مجوز ساخت رو گرفتیم یه طبقه و پیلوت  مجوز آمادس ۱۸۰ متر زمینه که ۱۴۰ مترشو میسازیم ۴۰ مترم حیاط  حالت دوبلکسه تقریبا. ما گفتیم ۳۰۰ بزاریم خدا کنه تکمیل بشه چون نما و تزیینات داخلم هست. شما اسکلت فلزی زدین یا بتن؟؟

خب خدارو شکر خوب بوده . ما مجوز ساخت رو گرفتیم یه طبقه و پیلوت  مجوز آمادس ۱۸۰ متر زمینه که ۱۴۰ ...

بتن زدیم 

سقف هم‌ چوب 

ما نمای بیرونمون مونده ک انشالله پاییز میزنیم اما الان داخلش کامل تموم شده مونده نصب کلید پرز و نصب کابینت  

ببین میگم ک سلیقه ایه انشالله ک بتونین 

ما چوب سقفمون رو خودمون دشاتیم فقط برای سربندی و  تبدیلش حدود ۱۰ ۱۱ تومن اینا هزینه کردیم 

اگ میخاستیم بخریم ۴۰ تو میشد 

انشااالله خدا کمکتون کنه بسازین ما متراژمون کمه اخه پولمونم کم بود 

صد در صد که بهتره این چه فکریه مستاجری که اصلا خوب نیس بدبخت به مستاجرا

راستی ما قسمتس از سقف رو چون پهنای سقف زیاد بود ۷ تا تیر اهن زدیم 

بتن زدیم  سقف هم‌ چوب  ما نمای بیرونمون مونده ک انشالله پاییز میزنیم اما الان داخلش کامل ...

ممنون عزیزم  مرسی پناه بر خدا جلو میریم ببینم چی میشه . انشااله با دل خوش بری توش و بشه خونه خوشبختیت😍😍😍🌹🌹🌹🌹

اها . الان آهن خیلی گرون شده ما فقط ۸۰ تومن آهن میخوایم 😫😫😫😫

ما فک کنم حدودا ۵ تومن اهن گرفتیم باز دقیق نمیدونم و اینکه اکثر خونه های شمال محکم کاریش با بتون و میلگرده

چه جالب خوشبحالتون خیلی کم رفته

ولی بجاش حدود ۳۰ تومن چوب رفته