2777
2789
عنوان

دور همی 🤩❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 74 پست
می‌خوام بگم قدر زندگیاتونو خیلی بدونید اگر کسی کنارتونه ک عاشقانه همو دوس دارین.همیشه حواستون بهم دی ...

چه جمله قشنگی...و چقد زود دیر میشه اگه قدر اطرافیانمون رو ندونیم

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ....هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت نمیبخشمت تو اولین کسی هستی ک از ته دل واگذارت میکنم ب خدا اینو مطمئن باش هرجا گره از زندگیت وا نشد بدون آه و اشک من دنبالته...

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
من نباید اسمه دوستمو بدونم  چرا اینقد اسمته سخته آپرو نمیدونم چیچی😐

😂😂😂😂 آفرودیت اسم الهه یونانی هست که به طالع من میخوره اسم خودم نوشین هست عزیزممممم😘😘

خانم ....هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت نمیبخشمت تو اولین کسی هستی ک از ته دل واگذارت میکنم ب خدا اینو مطمئ ...

هرکس جزای بدیشو میبینه شک نکن امیدوارم اینقد خوشبخت بشی که اونو فراموش کنی 😗😘

سلام کاش انسانیت وجودداشت درمواقع سختی آدما خودشون ونشون میدن مثل الان که قیمت ماسک نجومی شده

من وقتی پول داشتم خیلی از دوستام دورم بودن الان که وضعم خیلی خوب‌نیست همه ازم دور شدن حتی دوستای صمیمی م