2777
2789
عنوان

عروسی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 42 پست
وای ماهم عروسی دعوتیم کنسلم نکردن  خیلی میترسم

من به شوهرم گفتم ، گفتم نمیام خودتم بکشی نمیام اخه فامیل شوهرمه. بعد اینا فقط ۳۰-۴۰ تا مهمونشون از قم دارن میان.

از اون طرف هم ۵ عید عقدپسرعمه خودمه اونو موندم چ کنم؟ خداکنه تا اون وقت اوضاع بهتر شه

اخه همچیو خانواده داماد هماهنگ کردن ارایشگا لباس عروس همچیییییییو بعد گفن خیلییی کوچیک بگیریم خانواد ...

تو خونست دیگه همه چی با ی مبلغ جزئی. کنسل میشه

ب این فکر کنه خود داماد اولین کسیه ک باید باهمه روبوسی کنه

مسلما عروس هم ببینه داماد بخاطر خواهراش کوتاه میادقبول میکنه جشن کوچیک بگیره بعدا

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خانواده داماد ته بیشعورین  آخه 500 تومن پوله ؟؟به جهنم که 500 ضرر کردن ..مردمو به کشتن میخ ...

عشقم خانواده داماد همچیو هماهنگ کردن دفه پیشم فقط بخاطر یه خونه ۵۰۰ هزار ضرر کردن بخاطر ارایشگا و رستورانوووو خلاصه همچی و همچی روی هم نزدیک۶.۷ تومن اونم با دلیلای مزخرف!!!الان دلیلش قانع کنندس بعد ولی الانم خانواده داماد همینقد ضرر میکنن پولشونم خیلی کمه و شرایط مالی اصن خوبی ندارن چن دوتا عروس باهم اوردن میگن عروسیی نگیرن فقط خودمونی اونجوری ویروسم پخش نمیشه 

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بايد همين جوري برن سر خونه زندگيشون بعدا جشن بگيرن، ديگه عزيزتر از جون و سلامتي كه نيست ، شما هم بنظرم به مثابه ي رفتن توي دل خطره رفتنتون، ناراحتي فاميل رو به جون بخرين و پا نذارين هيچ جاي شلوغي، 

الان توي زمان بحران هستيم ، توي تاريخ از اين سال ياد ميشه بعد ما فك مي كنيم الكيه همه چيز عاديه، بقيه مريض ميشن ما كه نميشيم، 

تو رو خدا جدي بگيريد و هيچ جاي غيرضروري نريد، 

من خودم باردارم و مجبورم برم ببينم قلب بچم تشكيل شده يا نه اجبار در اين حد نه عزوسي گرفتن و عروسي رفتن، 

بايد همين جوري برن سر خونه زندگيشون بعدا جشن بگيرن، ديگه عزيزتر از جون و سلامتي كه نيست ، شما هم بنظ ...

خب دیگه دختره زیر بار نمیره ازونورم اون ابجیاشششش منم ک نمیرم نامزدم نمیذاره برم🙄😁

عشقم خانواده داماد همچیو هماهنگ کردن دفه پیشم فقط بخاطر یه خونه ۵۰۰ هزار ضرر کردن بخاطر ارایشگا و رس ...

اجتماع بیشتر از 4 نفر ویروس قطعا پخش میشه ..بعد خواهراش نباشن 😐مگه میشه ...کلا بیخیال عروسی بشن تو این شرایط..اصلا شوخی نیست 

ما همه ی مراسمامون یکی از اقوام فوت کرد عقب افتاد من عروسیم 12 دی بود بازم پسر عمم 35 روز مونده به عروسی بخاطر سرطان فوت کرد ولی منو شوهرم گفتیم سنگم بباره  ما عروسی میگیریم همش خداروشکر میکنم عقب ننداختیم اگه واسه من اینطور میشد از غصه میمردم 

ما همه ی مراسمامون یکی از اقوام فوت کرد عقب افتاد من عروسیم 12 دی بود بازم پسر عمم 35 روز مونده به ع ...

ولی خدایی شما باشی هرست نمیگیره؟اون سری همچیو اماده کردن ک اینا عروسی کنن ۶.۷ تومن خانواده ای که شرایط مالیش خیلی بده ضرر کردن چرا؟چون خاهر زاده های عتیقه عروس امتخان دارن اونم جمعه پنج شنبه عروسی میگیرن!مگ با یه امتحان ادم دکتر مهندس میشع؟بعدشش این ک این دفعه درسته دلیل منطقیه ولی الانم همچی هماهنگه کم کم کم کمش ۱۵.۱۶ تومن ضرر میکنن بخدا ۲۰ تومن پول کمی نیست دخترم ک اصن کوتاه نمیاد بنظرم خیلی گاون😶

شما مگه میتونی تشخیص بدی کی هست کی نیست  ؟؟ مشکل اصلی همینه ..طرف ناقل بیماریه اما نمیدونه یا ...

ای بابااا 😭😭☹ما ک از وقتی ویروس اومده فق رفیم مغازه اومدیم😑😂