2777
2789
عنوان

خانما میگمممم من....

540 بازدید | 47 پست

چن روز دیگ دادگاه دارم عدم سازش ب درخواست زوج

حالا میگم مهریه جهیزیمو اجرا بزارم بد میشه یا بعد طلاق خوبه میخام محکومش کنمممم راهنماییم کنین موندم چیکار کنم😥😥😥

هیچی نمیدونم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنیا دوروزه با این بیماری از فردای خودمون بی‌خبریم .اگه مشکلتون حاد نیست بگذرید و برید سر زندگیتون .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

برو جلسه بگو همه حق و حقوقمو می خوام

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

چرا اخه الان برم برا جهیزیه تمکین اینا نزنه؟

بعد از جلسه دادگاه باید به قاضی بگی بری نه بعد از طلاق کلی که تموم شد اخه بعدش یهو دیدی نداد دادگاه ک تو یه جلسه طلاق نمیده..البته امیدوارم جدا نشید و باهم اشتی کنیدو خوشبخت شید..

مهربان باش اما احمق نه..👣
همون روز دادگاه بگم هم جهیزیه ایناروهم

همون روز دادگاهم بگو

ولی اگه نده باید  دادخواست استرداد جهیزیه  تنظیم کنی

واسه طلاقی که شوهر اقدام کرده باشه در مورد مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت تو همون پرونده طلاق تصمیم گرفته می شه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

همون روز دادگاه بگم هم جهیزیه ایناروهم

فکر کنم تو دادگاه برای اینکه مهریه نده میگه سازش نداری و ترک کردی خونه رو .

دادگاه ازت می‌پرسه میخوای زندگی کنی یا نه؟ 

اگه بگی نه که مهریه نمیده .باید بگی آره .ولی میتونی مهریه و نفقه بخوای .یعنی بعدش درخواست بدی .

میتونی هم بگی خسیسه و ...

که دادگاه ازش تعهد بگیره و برید سر زندگیتون .

جهیزیه برای زمان طلاقه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فکر کنم تو دادگاه برای اینکه مهریه نده میگه سازش نداری و ترک کردی خونه رو . دادگاه ازت می‌پرسه میخو ...

همه اینا که گفتی برای نفقه هست

مهریه همچنان در هر شرایطی سر جاشه