2777
2789
عنوان

خاک،خاک ،خاک✋😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 147 پست

من قبل پروفسور اینجا گفتم جفت قلم پاهامونو بشکنیم بشینیم خونه فقط دوستان قبول نداشتن حتما بایستی پروفسور فتوا میداد ✋خاک، خاک، خاااااک💆‍♀️💆‍♂️🤷‍♀️🙇‍♂️

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها شمام احساس میکنید کر و نا دارید ؟ من دوساعته گلوم میسوزع از صب با وایتکس و بشور بساب سرگرم ب ...

من از اول پاییز گلوم میسوزه هنوز زنده ام نگران نباش

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
یکم ماست یا شیربخور سوزشش میوفته

باشه الان میرم میخورم 

ولی استرس گرفتم نکنه کر ونا باشه😑

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
خوب كردن مدارسو باز كردن

عزیزم بیشعوری یه عده رو به پای بقیه نذارید پسرمنم تعطیله همش خونه ایم خودمم نمیذارم بره اون مدرسه کوفتی منتظر نظر مسوولانم ننشستم خودم شعور دارم

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
واقعا همچین چیزی گفته؟؟؟

وای خدا 😂😂😂

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
من از اول پاییز گلوم میسوزه هنوز زنده ام نگران نباش

این مریضی لعنتی مگه میزاره همش فکرم درگیره هی دستامو میشورم بچه هارو الکل میریزم رو دستاشون 

ولی آدم تا تست نده نمیفهمه که😑

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
عزیزم بیشعوری یه عده رو به پای بقیه نذارید پسرمنم تعطیله همش خونه ایم خودمم نمیذارم بره اون مدرسه کو ...

شما باشعوريد ولي خيليا بي فرهنگن 

شما نهايتا نزار پسرت بره مدرسه ولي متاسفانه ادم بي فرهنگ زياده همه رفتن شمال

حق دارن باز كنن مدارسو

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
باشه الان میرم میخورم  ولی استرس گرفتم نکنه کر ونا باشه😑

نه  نگرفتی😆 همیشه بعد مواد شوینده لبنیات بخورین تا احساس سوزش نکنین تودستگاه تنفسی تون. قال پروفسور سمیعی.

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
این مریضی لعنتی مگه میزاره همش فکرم درگیره هی دستامو میشورم بچه هارو الکل میریزم رو دستاشون  و ...

نترس عزیزماستفاده  وایتکس زیاد گلوی ادمو همینجوری میکنه

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️