2777
2789
عنوان

کف دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21578 بازدید | 188 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگای کف دست چپت کن 81 داره

اره چه جالب نمیدونستم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اره چه جالب نمیدونستم

میگن انگشتاشونم بنداشون کمه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
میگن انگشتاشونم بنداشون کمه

یعنی انگاشتاشون خم نمیشه؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

اسی حالا برو تف کن تو صورت مادر شوهرت بگو بیا اینم نتیجه اینکه نزاشتی برم غربالگری

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
یعنی انگاشتاشون خم نمیشه؟ 

نمیدونم ی نفر گف انگشت شصتشون بند نداره

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
اسی حالا برو تف کن تو صورت نادر شوهرت بگو بیا اینم نتیجه اینکه نزاشتی برم غلبارگری

من از اول ایتجام ک ببینم اسی رفته ان تی یا ن

شما از کجا میدونید نرفته؟؟

من از اول ایتجام ک ببینم اسی رفته ان تی یا ن شما از کجا میدونید نرفته؟؟

تاپیک قبلش گفته مادرشوهرم گفته نرو

وقتی ازمایشات و غربالگری هاتونو انجام نمیدید اینجوری به دست پاچه شدن نزر و نیاز میوفتید 

نگو گناداره

حتمن‌پولشو نداشته

تاپیک قبلش گفته مادرشوهرم گفته نرو

حتمن اینم ب مادرشوهرش گوش داده

لعنت بهش عجوزه پیر ب اون چ اخه

انگار دکتره نسخه داده

حتمن اینم ب مادرشوهرش گوش داده لعنت بهش عجوزه پیر ب اون چ اخه انگار دکتره نسخه داده

اره دیگه گوش دادن