2777
عنوان

کف دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 21960 بازدید | 188 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم قبول باشه... منم دعا میکنی خیلی محتاج دعاتونم😔

ببخش عزیزم الان پیامتون رو خوندم، امشب میخام زیارت عاشورا بخونم، چشم دعاتون میکنم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

سلام عزیزم.از روی چهره نمیشه گفت حتما داونه.

به خواهرشوهرم تو بارداری گفتن ریسک داون بچه بالاست.بعداز تولدش هم شبیه بچه های داون بود.دکتر گفته  بود از فرم چشمها و کوچیکی سرش مشکوک به داونه.اما وقتی به چهره ی خواهرشوهرم دقت کرده بود دیده بود شبیه مادرشه.الان ۴ سالشه سالمه.ایشالله که بچت سالم باشه.خواهرم بارداره.عدد انتیش بالا بود.استخوان بینیش هم کوچیک بود.کلی آزمایش گرفتن نرمال بود.گفتن سالمه.

توکلت به خداباشه.حق داری نگران باشی ولی قوی باش.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
باز بی پدرا زنگ زدن دوشنبه بیاین😞

سلام امروز دوشنبه بگو چی شد۰😣

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

چیشد جوابش

انشاالله ک سالمه ب حق خانوم فاطمه زهرا

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

انشالله که بچت سالمه گلم 

نگران شدم منو لایک کنین که بیام جواب ببینم 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞