2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 64 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اتفاقا مورد قبلی از استخر معرفی شده بود 

ببخشید استخرم شد جا برا زن پیدا کردن اونوقت که فقط میشه ظاهر بینی شما اگه واقعا یه دختر اصیل میخای باید بیشتر جاهای فرهنگی دنبالش بگردی 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
کارشتاس برنامه ریز یه شرکت پخش. درآمدش خوبه. زندگی رو میشه چرخوند. قد 187 وزن 100 تبریز هستیم :)

اهان اینایی ک من میشناسم تهران هستن نمیان تبریز 😐اونور کسی رو ندارم 

تو فامیل در و همسایه بگردید ان شاالله پیدا میشه

👨‍👩‍👦‍👦

چرا شما خاهر مادرا نخود اش میکنین خودتونو ؟؟حالا چوون خجالتیه باید ب سلیقه و میل خودتون دختر پیدا کنییین براش فک میکنم طلاق اولشم نتیجش شماها بودین شوهر منم دهه شصتی و خجالتی بودد ولی خب خودش پیدام کرد و تلاش کردد ولش کنین بابا هنوز یکم بگذره بعد پیدا میکنه خودش 

چرا شما خاهر مادرا نخود اش میکنین خودتونو ؟؟حالا چوون خجالتیه باید ب سلیقه و میل خودتون دختر پیدا کن ...

قضاوت آدما کار درستی نیست دوست عزیز  
چیزیه که خودش خواسته. حالا اگه شما نمیتونی راهنمایی کنی ممنون میشم فقط خواننده باشی