2789
عنوان

تذکر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 22 پست
من بچه ندارم ولی بقیه دارن میرن مدرسه همه جام بازه😐

اشتباست

من مديرم

به خانواده ها گفتم اگر هم تعطيل نكردن

خودتون نفرستيد

بچه خودم رو هم نميفرستم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرفت قبول ولی وهان قرنطینه شد همه مراکز بسته و به جز هایپر بزرگ یه تربار ک هر روز ضد عفونی میشدن ولی ...

خب مشکل از اقای دکتر بود که اینقدر باسواده و نمیدونه قرنطینه یعنی چی 😑

معلوم نیست تو کدوم دانشگاه دکتر شدن اینا

اشتباست من مديرم به خانواده ها گفتم اگر هم تعطيل نكردن خودتون نفرستيد بچه خودم رو هم نميفرستم&nb ...

کار خوبی کردین واقعا بقیه ام همینکارو کنن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

واقعا درسته ک از ماست ک بر ماست 

بخدا رعایت کنیم زودتر از شر این ویروس نجات پیدا میکنیم 

خدا سر شاهده من خونه مامانم نزدیکه ولی نمیرم دلم لک زده واسه خونشون ولی میگم بمونم خونه شاید یه کمکی کرده باشم واسه جلوگیری از انتقال

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
خب مشکل از اقای دکتر بود که اینقدر باسواده و نمیدونه قرنطینه یعنی چی 😑 معلوم نیست تو کدوم دانشگاه ...

😁😁😁😂

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

حرفت قبول ولی وهان قرنطینه شد همه مراکز بسته و به جز هایپر بزرگ یه تربار ک هر روز ضد عفونی میشدن ولی ...

خواهر وقتی معاون وزیر بهداشت نمیدونن قرنطینه یعنی چی و میگن اگه فلان شهر قرنطینه شه مردمش میرن مسافرت به شهرای دیگه😐😐😐،کدوم قرنطینه آخه؟

#در_خانه_بمانیم
خواهر وقتی معاون وزیر بهداشت نمیدونن قرنطینه یعنی چی و میگن اگه فلان شهر قرنطینه شه مردمش میرن مسافر ...

خب منم همین و میگم میگم مردم فقط میگن بشنید خونه خب وقتی اون مغازه ها باز باشه همین میشه  اون مسئولین ام تعطیل نکردن و قرنطینه نکردن خود مردم همه چیز و تعطیل کنن ک نمی‌کنند بعد میگن بالانس میزنن تو خیابونا 

خب عزیزم وقتی مغازه دار مغازه اش و نمی بنده مردم همین شکلی هستن از یه جا باید شروع بشه بالاخره 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد