2777
2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو توراخدا😭ینی نیسم 

ببخشید سوال من بی ادبی تلقی نشه  جهت کنجکاوی می پرسم و قصد تجاوز به حریم خصوصی و ... ندارم فقط یک سواله ببخشید شما که در آرزوی فرزند هستید احتمالا ثروتمند هستید نه؟

ببخشید سوال من بی ادبی تلقی نشه  جهت کنجکاوی می پرسم و قصد تجاوز به حریم خصوصی و ... ندارم فقط ...

ن عزیزم ثروتمند نیسیم اخه بچه ربطی ب پول و اینا نداره مابعداز ۵سال کمبود بچه را حس میکنیم 

اتفاقا بسیار بسیار مرتبط هستش الان کشور ما داره یک سور می زنه به کاپیتالیست ترین کشور دنیا ....همون یه نفر رو به جمعیت 80 میلیونی ایران اضافه می کنید که ..... شرایط مملکت و نمی بیند 10 ساله دیگه بحران آب  ایران و به جنگ می کشه اوضاع کار و آینده اقتصادی هم که زرشک  امید به آینده و امنیت روانی .شادی و امنیت شغلی هم که قربونش برم .این کشور هم که از نظر سیاسی ثبات نداره و آبستن هزار تا خونریزی دیکه اس ...پول ندارید بچه دار نشید لطفا یه دختر و پسر رو تو فقر بزرگ می کند که بشه مجموعه حقارتها و نا امیدی ها ....؟ ببخشیدا قصدم توهین نبود فقط خواستم بگم دل شیر دارین ....بیارین ب جای یه دونه چهارتا بیارین همه شون میشن گوشت قربونی سالهای دیگه کشور ببخیدا خواستم کمک کنم البته احتمالا چند تا ناسزا هم خواهید گفت بهر حال عذر می خوام 

اتفاقا بسیار بسیار مرتبط هستش الان کشور ما داره یک سور می زنه به کاپیتالیست ترین کشور دنیا ... ...

شماکی هستی که درموردزندگی دیگران نظرمیدی اگه همه مثل شمافک کنن دیگه آدمی روی زمین باقی نمیمانه مگه همه ماتونازونعمت بزرگ شدیم که شمااین حرفومیزنی شایداسی پولدارنباشه ولی حتماتوخودشون توانایی بزرگ کردن یه بچه رودیدن که به فکربچه دارشدن افتادن آدم پولدارهم میتونه یه روزه فقیربشه یعنی اکه فقیرشدبچشوبایدبکشه؟پول داشتن صددرصدبه معنی خوشبخت شدن نیس 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
شماکی هستی که درموردزندگی دیگران نظرمیدی اگه همه مثل شمافک کنن دیگه آدمی روی زمین باقی نمیمانه مگه ه ...

ن نظر ندادم .... ولی حقیقته .... حالا بعضی می خوان چشمشون و ببندن ....بهر حال من از صاحب تاپیک عذر خواهی کردم .... خدمت شمام عرضم که شمام ایشالله پنج تا بچه بیارین لذت اش و ببرین 

ن نظر ندادم .... ولی حقیقته .... حالا بعضی می خوان چشمشون و ببندن ....بهر حال من از صاحب تاپیک عذر خ ...

انشاالله همینطورهم میشه شماهم انشاالله تامیلیاردرنشیدبچه دارنشیدکه اون بچه روبدبخت نکنید

انشاالله همینطورهم میشه شماهم انشاالله تامیلیاردرنشیدبچه دارنشیدکه اون بچه روبدبخت نکنید

والا پرورش گوسفند هم علم می خواد چه برسه به بچه ....من خودم که غلط بکنم بچه دار بشم ...عمرا بدبختی رو به بچه ام منتقل نمی کنم 

والا پرورش گوسفند هم علم می خواد چه برسه به بچه ....من خودم که غلط بکنم بچه دار بشم ...عمرا بدبختی ر ...

بااین افکارتون بچه دارنشیدخیلی بهتره

فکر میکنم بهتون برخورد ولی یک حقیقته 

شایدازنظرشماحقیقته ولی درست نیست نظرتون روبه کسی که امیدواره بچه داشته باشه وخوشحاله بگین  ودلشوبشکنین که چون پول نداره بچه دارنشو

عزیرم این چیزاروفهمیدن ودرک کردن فرهنگ میخواد

[QUOTE=126175705]شایدازنظرشماحقیقته ولی درست نیست نظرتون روبه کسی که امیدواره بچه داشته باشه وخوشحاله بگین  ودلش ...[/Q

اولا قصدم دخالت نیست .قصدمم توهین نیست .قصد دخالت نیست البته که ایشون امیدوار هستن +و خ+وشحال و البته که کودکی خواهند داشت سالم و البته که م+ن به عنوان هم++و+طن شون هم +خوشحالم براشون و  در شغلی که هستم و با همین بچه ها سر و کار دارم بالاترین تلاشم و انجام می ذم ولی خوب حقیقت وو نه اتهام بازم من عذر خواهی می کنم از صاحب تاپیک .....+++++++++++++++++++++++++

شایدازنظرشماحقیقته ولی درست نیست نظرتون روبه کسی که امیدواره بچه داشته باشه وخوشحاله بگین  ودلش ...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++متوجه شدم بنده فرهنگ ندارم ..... این هم البته نظر شماست 

++++++++فقط مواظب ت ربیت و آموزش و رفاه بچه ها باشین .... اینجا تو کانون اصلاح من خیلی موارد و می بینم که همه یک پدر و مادر مهربان ولی فقیر داشتن ...ببخشید  مدر جان روی صحبت ام به آلیست هست . پس بهتره واقع بین باشیم تا ایده آلیست رویایی .... زیر پوست شهر اصلا قشنگ نیست ....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++