2777
2789
عنوان

اندکی تفکر

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
منم همیشه میگم فاز منفی ندین چیزمون نمیشه بابا، فقط باید رعایت کرد.  بشدت با متنت موافق بودم ا ...

مرسی از شما بابت تفکر مثبتت به همه چیز واقعا خوشحالم تونستید روی ذهنتون تمرکز کافی داشته باشید تا امور به میلتون رقم بخوره منم امیدوارم این اتفاق بیفته ممنونم ازت 

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی از شما بابت تفکر مثبتت به همه چیز واقعا خوشحالم تونستید روی ذهنتون تمرکز کافی داشته باشید تا ام ...

ممنون از شما بابت تاپیک مفیدت😊😊😊

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
بله واقعا همینطوره،همه چیز از فکر نشات میگیره تو کتاب چهار اثر نوشته که در ذهن الهی بیماری وجو ...

کاملا موافقم امیدوارم بقیه هم تمرین و تکرار کنن تا جهان هستی به میل وخواستشون پیش بره و عملا حول محور اتفاقات منفی نچرخن تا فراگیر نشه

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
موافقم استارتر  کاش بقیه هم به جای تمسخر یکم مثبت فکر میکردن  به جای آه و ناله الکی دعا ...

خوشحالم واقعا بابت نوع نگرشتون منم امیدوارم همگانی شه این نوع تفکر و به ارامش و سلامتی و رفاه برگردیم