2777
2789
عنوان

خیلی خنگم😕

211 بازدید | 15 پست

امروز رفتم 30 تومن پول دادم یه زنه برام فال بگیره 

و همش چرت و پرت بود دوستم میگفت واقعیه نسبتا ولی هیچ اسکل شده بودم تو این هاگیر واگیر من واقعا فلگیر نیاز دارم که واقعا حرفاش درست باشه و سادگی دراوردم😐 30 تومن پول دادم میفهمید 30 تومننننن😭😭😭😭😭😭 6 دیقه زر زد 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول ماسک دادی دیگه . یبار مشهد پارک ملت گیر داده فال مامانمو بگیره چیزایی رو میگفت که تو لحظه فهمیده من و ملمانم و دو تا آجیام بود بعد من هی نمیزاشتم مامانم فال بگیره بعد چی گفت. میگفت ۳ تا دختر داری یکیش خیلی بد عنقه شوهر نداری نمیدونم چی😂😂😂😂گفتم خب اینا که معلومه

خخخ چیاگفت

والا میگفت تو رابطه ایی😐 والا نیستم

میگفت سه تا پیشنهاد داری تو سه ماه دیگه😐😑 الان منتظر پیشنهادام فقط بعدم گفت. به حاجتت میرسی خو انتر من حاجتم کجا بود😐 

اها یه مرد قد بلند چهارشونه گندمی و دماغ استخونی میاد تو زندگیت خارج از اون 3 تا😐 فک کنم بخت باز کن بود بیشتر تا فالگیر😐 میخوام ببینم چی میشخ فقط. التبه جیزیم نشد کاری از میش نمیرخ پول من رفت به فنا😐

فالگیر اعتقاد ندارم گذشته رو شاید چون ک قبلا اتفاق افتاده درست بگن ولی آینده رو نه😐

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
اینجا نگرد دنبالش خیلیا گول خوردن مثل توها از من گفتن بود

یکی یه بار تو سایت گرفت برام بعد از سایت همونموقع ترکوند خودشو😐 😂😂😂 نمیدونم مشکل کجا بود البته بش گفت ایسکا کردی فک کنم بش برخورد😐

پول میادومیره ولی انشالا ک بختت بازشه و ی شوهرخوب قسمتت شه

شما هم همچنان بیدارین😂😅 اخه هرپستی میرم شما هم‌هستین 😅❤

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
یکی یه بار تو سایت گرفت برام بعد از سایت همونموقع ترکوند خودشو😐 😂😂😂 نمیدونم مشکل کجا بود البته ب ...

بیا دیدی گفتم😄

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡