2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جشن،نگرفتن واسم...عروسی کردم

اخی عزیزم

ان شاالله هر چی خیر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نمیشع زویا جان،،،،خیانت دیدم...

تو تازه عروس بودی

اخه چرا

که بهتر از زن ادم

فازشون چیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو تازه عروس بودی اخه چرا که بهتر از زن ادم فازشون چیه

آرع با چ،ذوقی پیک میزدم،،،،اما چیزی ک نخاستم،اتفاق افتاد    خیییلی اذیتم،کردن،،،بازنداییش بود،و....

باکسیک ازخودش بزرگتربود..

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
آرع با چ،ذوقی پیک میزدم،،،،اما چیزی ک نخاستم،اتفاق افتاد    خیییلی اذیتم،کردن،،،بازنداییش ...

مگه میشه

مگه داییش مرده؟

حالا مطمئنی یا با هم حرف میزنن و شوخی دارن

خودش انکار نکرده اینو؟

مگه میشه مگه داییش مرده؟ حالا مطمئنی یا با هم حرف میزنن و شوخی دارن خودش انکار نکرده اینو؟

روزیک واس ھمیشع اومدم،پیرینت،تماسشوگرفتم،،،،  بھم،نزدیک40بار زنگ زدن،،،،بعدم،ک  انکارکرد زنگ نزدع تابھش پیرینت نشون دادمممم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

شاید خیانت نکرده

باهم زیاد حرف میزنن

مثل فامیل دوست

درسته اشتباهه

ولی شاید خیانت نبوده

باید مطمئن شی

مثلا اگو گوشیشو دستت نمیده میتونی تلگرام یا.... رو هک کنی پیامهاشو ببینی

شاید خیانت نکرده باهم زیاد حرف میزنن مثل فامیل دوست درسته اشتباهه ولی شاید خیانت نبوده باید مطم ...

مطمعن شدم،،،،میاد میشینھ جفتش ماساژش،میدع..

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨