یک_موجود_بی_اعصاب مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3601 عنوان چرا اینقدر شوهرم چسسسسس ناله میذاره پروفایل😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 53 پست تا اون موقع که درگیر مهریه بودیم یه سره با پروفایل تهدید میکرد😐الان تموم شده چسسسس ناله میذارهالانم گذاشته باختم😑😑😑هی یه سره یه بارم گذاشته بود میخواستم به پایت پیر شوم نه به یادت😐😐عکس طلاقناموو میذارم پزوفم تا بدتر بسوزه😅😅 همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره) 1398/12/06 | 01:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_موجود_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3601 خوب کاری میکنی بابا جونتو نجات دادی منم ی نیمچه پارانوییدیشو دارم😑😑😑 😐این نمیذاشت من تا سر کوچه برم یعنی میکشت منو حالمو به هم میزد اوسکول روانی همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
tamara222 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2204 😐این نمیذاشت من تا سر کوچه برم یعنی میکشت منو حالمو به هم میزد اوسکول روانی برامن ب اون شدت نیس با بیرون رفتن مشکل نداره ولی توهمشه ک من مرد میارم خونه😑😑😑 دوربین گذاشته توخونه مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
یک_موجود_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3601 برامن ب اون شدت نیس با بیرون رفتن مشکل نداره ولی توهمشه ک من مرد میارم خونه😑😑😑 دوربین گذاشته توخو ... عجب😐😐😐!!0یز کن برخورد جدی کن اینجوری نمیشه که همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
tamara222 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2204 عجب😐😐😐!! 0یز کن برخورد جدی کن اینجوری نمیشه که فردا براش وقت روانشناس گرفتم قراره بره. ترسم ازاینه ک هرچی بگذره شدیدتر بشه مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
یک_موجود_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3601 فردا براش وقت روانشناس گرفتم قراره بره. ترسم ازاینه ک هرچی بگذره شدیدتر بشه طلاق بگیر بابا دیوونه روانی حالم به هم خورد مشخصه ننهو خواهرا خووش اینجوری ان گیر داده تو پفیوز همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
tamara222 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2204 طلاق بگیر بابا دیوونه روانی حالم به هم خورد مشخصه ننهو خواهرا خووش اینجوری ان گیر داده تو پفیوز چون بچه دارم گفتم اول تلاشمو کنم درمان شه اگه نشه ک باید همینکارو کنم چون سخته واقعا.شوهرتو خودش هرز نمیپرید؟ مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
یک_موجود_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3601 چون بچه دارم گفتم اول تلاشمو کنم درمان شه اگه نشه ک باید همینکارو کنم چون سخته واقعا. شوهرتو خودش ه ... نه شوهر من پاک ترین مردی بود که به عمرم دیدم حتی از بابام همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
tamara222 عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2204 نه شوهر من پاک ترین مردی بود که به عمرم دیدم حتی از بابام اخه من همیشه پیش خودم فکر میکردم اینایی ک شکاکن خودشون هرزن ک الکی ب زنه بدبخت گیر میدن. مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
minooo21 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6675 خب یعنی ممکنه توی این ۲۰روز پشیمون شی و طلاق نگیری؟ اخه کسی طلاق میگیره که به مرز جنون میرسه حتی حا ... مثله من حتی دلم نمیخوادشمارشوتوگوشیم ببینم