2777
2789
عنوان

کرووونا یعنی میتونه قیمت هارو بیاره پایین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 47 پست

اینجا برعکسه میاد بالا

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرو.ن.ا خودش یکی از علت افزایش قیمته چون تولید محصولات رو تو کل دنیا کم کرده چون با این روند عرضه و تقاضا دچار مشکل میشه

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           
عزیزم چه ربطی به کررونا داره . بحران قیمت ها مربوط به قرار گرفتن ایران در لیست سیاه fatf هستش نه کرر ...

چرا باید لیست سیاه باشیم؟

خدایا منو به عشقم برسون 😔🙈و ی کار خیلی خوب میشه دعا کنین عزیزای دل؟
معاملات ماشین که خوابید خونه هم کم شده امیدوارم قیمتشون پایین بیاد  جوونا خیلی گناه دارن😔

اره دقیقا مثه ما😭😭😭😭

خدایا منو به عشقم برسون 😔🙈و ی کار خیلی خوب میشه دعا کنین عزیزای دل؟

شما حساب کن قیامت بشه واقعا بازم میره بالا هرگز خیال خام پائین اومدن نداشته باشید😕

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

طلا ۶۲۸.یادش بخیر سال ۹۴. گرمی ۹۰ بود

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
چطوری لباس عید بخریم وقتی نمیزارن پرو کنیم

ما شانس اوردیم زودخریدیم😁

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑