2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوام ۹ساله باهمیم‌‌‌‌‌....ولی خب میخوام خودش بیوفته دنبالم

خب خط نمیتونی عوض کنی. و نباید بگی کسی رو دوستداری باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
چرا میخوام ۹ساله باهمیم‌‌‌‌‌....ولی خب میخوام خودش بیوفته دنبالم

۹ساالللللللللللل من ۹ماهه خسته شدم گفتم ولش اگه میخواست تاالان میومدجلو

وقتےکہ یوسف برنخواهد گشت بابويےپیراهن چہ خواهے کرد؟؟؟  
۹ساالللللللللللل من ۹ماهه خسته شدم گفتم ولش اگه میخواست تاالان میومدجلو

من کلا۲۴ سالمه خب اون موقع سنم کم بوده...‌بعدش از اولش ک ب من تعهدی نداشته ی دوستیه معمولی بوده کم کم علاقه مند شدیمو قصدمون جدی شده...کلا تو ۹سال ک باهم نبودیم...ی چن سال من نبودم

عزیرم واسه نا ی دوستیه معمولی نیس حتما تعهدی بوده خواستگاریم کردن

نمیدونم ولی هنوز که نه به باره نه به داره از شما سرد شده خیلی نمیشه امیدوار بود 

شما هم بهتره پحته تر عمل کنید

من کلا۲۴ سالمه خب اون موقع سنم کم بوده...‌بعدش از اولش ک ب من تعهدی نداشته ی دوستیه معمولی بوده کم ک ...

منم ۲۴سالمه همش ولی تو ۶ماه اینا بعد جدی شدن باید یه حرف جدی تر از خواستگاری بشه شرمنده میگما ولی اون سرد شده یعنی رفته خودش توهرچقدرکم محلی کنی فایده نداره وقتی اون اصلا خودشم محلت نمیده 

وقتےکہ یوسف برنخواهد گشت بابويےپیراهن چہ خواهے کرد؟؟؟  

بذار پروفایلتو تنهایی یعنی منتظر پیام ی نفر باشی و بهت پیام نده

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩