با تُرُشانَش تُرُشَم ، با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎. قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن. 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦♀️ بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴
من با اینکه تو گوشیم داشتم هر کسی ازم میخواست بهش نمیدادم. نمیخواستم تو این بی آبروییش شریک بشم. اون نفر اول که پخش کرد هم اگه اینکارو میکرد اینطور معروف نمیشد. هر چند که کلی خندوندمون
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭 نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی... نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔
حال قلبم بی توتعریفی نداره میشه برگردی😭 نمی دونم بهم کاش بگی چرابادل من سردی... نم زده چشامو توکه می گفتی داری هوامو..بیابرس به دادم اگه می شنوی صدامو ....😥وای ازاین زمونه...حال دلموهیشکی نمی دونه...غم دوریت داره منوبه آتیش می کشونه...😣😣جای خالیت قلبموازجامی کنه...خیس اشکن دوتاچشمام...این حال منه...کی به جای من داره سرروی شونت میزاره می خونه؟؟؟😩بی تواینجایه گوشه این دلم می پوسه...💔💔این فاصله برام یه چی مثل کابوسه...سردوبی روحه این خونه بی توواسم مثل زندونه...آخه عشق من کی قدمن محونگات میشه دلش میره نوازش کنه موهاتو...ندارم دیگه بعدتویه خواب راحت...به کی فک می کنی ومی بندی پلکاتوو😔😔😔😔
من اسمشو تو اینستا زیاد شنیدم ولی نمیدونستم کیه.حالا که اینجا گفتن یه شخصی که ابروش رفته چون وویسش پخش شده دیگه اصلا پیگیری نمیکنم ببینم کیه
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن