2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 33 پست
چرا درستو بزاری کنار؟ میخوای روزاتو با شستن و پختن و جارو کردن بگذرونی؟ مادر و همسر تحصیلکرده بهتر ن ...

راست میگی واقعا.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من تو 16سالگی ازدواج کردم و چون درسم خوب بود خانوادم شرط ازدواج رو درس خوندنم گذاشتن 

البته همسرم با درس خوندنم مخالفتی نداشت ولی میگفت دوست ندارم تو هرمحیطی کار کنی که حق هم داشت 

بعد ازدواج درسمو خوندم الانم کارشناس تربیت بدنی هستم 

درس بدرد نمیخوره وقتی میخوای خانه دار بشی حداقل برو کتابای دیگه یخون اطلاعاتت رو زیاد کن خیلیا هستن لیسانس گرفت و تو خونه ان و هیچی هم از درسی که خوندن یادشون نیست 

نه منم پشیمون نیستم

زندگی زیباست
درس بدرد نمیخوره وقتی میخوای خانه دار بشی حداقل برو کتابای دیگه یخون اطلاعاتت رو زیاد کن خیلیا هستن ...

وااا.مگ لیسانس داشتن فقط برای مدرکشه?خب همین ک وارد اجتماع میشه توی جمع قرار میگیره هم درست صحبت کردن رو ادم یاد میگیره هم اطلاعاتش زیاد میشه.فقط برای مدرک لیسانس ک نباید درس خوند

من بیست سالمه ترم ششم  باز خودت میدونی ولی خواستگارا و پیشنهاد هایی که ادم الان داره خیلییییی ...

منم خواستگارم دانشجوی پزشکیه وضع مالیه خونوادشم خوبه واسه همین به شک افتادم که درسو ول کنم. 7 سال هم از من بزرگتره.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز