2777
2789
عنوان

خبرخوووب،همتون بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 66 پست

⭕️ بهبودی ۲ بیمار مبتلا به کر ون ا در گیلان

👤استاندار گیلان:

پس از نمونه‌برداری از بیماران مشکوک و بر اساس گزارش وزارت بهداشت، دو مورد جدید ابتلای قطعی به کر و ناویروس در استان گزارش‌شده و دو نفر دیگری که پیش‌تر بستری بودند، پس از مداوا در بیمارستان و بهبودی، به خانه بازگشته‌اند.

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه هاخدارشکر

درسته ابتلا وجود داره

ولی الحمدالله بهبودی هم هست

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🔹دکتر "غلام رضا معصومی" در پیج اینستاگرام خود از بهبود و ترخیص یک مبتلای دیگر به کر و نا در بیمارستان فیروزگر خبر داد

✅ @Masaf

❗️سالهاست انواع آنفلوآنزاهای نوعA، خوکی، پرندگان، سارس و... آمده و رفته اند، و البته متأسفانه گروهی نیز مبتلا شده اند، #امروز هم با نام دیگری آمده ! همین !

❗️بارها و بارها مسئولین وزارت بهداشت گفته اند این گونه ویروسا فقط افراد خاصی را با مشکل مواجه میکند .اما رسانه ها گوششان بدهکار این سخنان نیست و مدام بر وحشت افزایی اصرار دارند.⚠️

ان شاءالله بارعایت بهداشت و مسائل پزشکی وحفظ آرامش ،وتوسل به اهل بیت وتوکل به خدای مهربان ازاین مرحله هم عبورمیکنیم

روزی زنبور و مار با هم بحثشان شد........!

مار میگفت: انسانها از ترسِ ظاهر خوفناڪِ من میمیرند؛ نه بخاطر نیش زدنم!

اما زنبور نمی پذیرفت.

مار، برای اثبات حرفش، به چوپانی ڪه زیر درختی خوابیده بود؛ نزدیڪ شد و رو به زنبور گفت: من او را می گزم و مخفی میشوم ؛ تو بالای سرش سر و صدا و خودنمایی ڪن!

مار چوپان را نیش زد و زنبور شروع به پرواز ڪردن بالای سر چوپان نمود.

چوپان فورا از خواب پرید و گفت: ای زنبور لعنتی!

و شروع به مڪیدن جای نیش و تخلیه زهر ڪرد.

مقداری دارو بر روی زخمش قرار داد و بعد از چندی بهبود یافت.

سپس دوباره مشغول استراحت شد ...

فردای آن روز موقع استراحت چوپان

مار و زنبور نقشه دیگری ڪشیدند:

اینبار زنبور نیش زد و مار خودنمایی ڪرد!

چوپان از خواب پرید

و همین ڪه مار را دید، از ترس پا به فرار گذاشت!

او بخاطر وحشت از مار، دیگر زهر را تخلیه ننمود

چند روز بعد، چوپان به خاطر ترس از مار و نیش زنبور مرد!

❦•••

🔹 پی‌نوشت

بسیاری بیماری ها و ڪارها نیز همینگونه اند؛ و افراد فقط بخاطر ترس از آنها، نابود میشوند.

مواظب #تلقین های زندگی خود باشید

#کرو‍ نا

‌‌‌‌

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم:

#خبر_خوب

🌸بهبودی و ترخیص ۲۱ نفر مبتلا به ویروس_کر# . ونا در قم

کر# . ونا