2777
2789
چقدر الکی‌ تبلیغ لیزر کرد همش داستان پوله عزیزم ، ایرانی خارج نشین به مظرت دلش به حال کسی‌میسوزه&nbs ...

اره سر معرفی کلینیک عرفان چقدر تبلیغ کرد و چقدر شاکی بودن مردم ازش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
ایدی بده دنبالتتتت کنیممممم

نه مزاحم نشو     

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کامنتا خوندین؟

این قضایا همه مال زمانی بود که تازه اومده بود و به هر طریقی که شده میخواست تو چشم باشه

چه باکار درست و چه کار غلط

هرجایی که میتونست میرفت تبلیغ می کرد

هر چیزی رو معرفی میکرد و میفروخت

سر همین کلینیو عرفان خیلی ها سر لیزر پوستشون سوخته بود و اسیب دیده بودن

به نظر من ادم درستی نیست

تو ارایش هم حرفی واسه گفتن نداره

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

فقط گول تبلیغات برند ارایشی رو نخورین خدا تومن پول میگیره حالا چ جنس و مارک اون وسیله خوب باشه یا بد خلاصه وکلی تعریفشو میکنه بقیه هم ساده میگن صدف کلی تعریف کرده میخرن میبینن اصلا بدرد نمیخوره .

من بیوگرافی و زندگینامه و ....دیدم گفته از یه ادم عادی بیشتر درامد داره در ماه 

هرچند وقت یکبار یکی از شرکت های لوازم ارایشی یه پست براش میفرسته شامل کرم پودر و ریمل و مداد ابرو و.....ک تبلیغشون رو کنه و کلی پول میاد ب حسابش 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊