2821
2789

ببین من یه چیزی بهت میگم 

اول اینکه زندگی کنار مادرشوهر خیییلی خیییلی بد و سخته 

دوم اینکه پرستاری از بیمار خیییلی خیییلی سخته

من چندساله دارم یه بچه که تازه بچه خودمم هست و خیییلی خیییلی هم دوستش دارم رو نگهداری میکنم که ناتوانه و حتی غذا هم باید من بذارم تو دهنش، گاهی کلافه میشم کم میارم عصبی میشم تو دیگه کفر کن بخوای مادرشوهرت رو با این شرایط نگهداری کنی واااقعا سخته واااقعا نمیتونی چند روز که گذشت خسته میشی چندروز که مجبور شدی همش تو خونه بمونی خسته میشی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره حتمن اینو میگم ولی زیاد حوصله جر وبحث با خواهرش ندارم مبخام ابن حرف به زور مستقبم بش میگم ...

نه اصلا به خواهرا ربطی نداره.این صحبت باید خصوصی باشه خواستگار.

والا ببخشیدا به خواهرا باشه یکی میخوان هم مادرشون جمع کنه هم داداششون.ببخشید پرستار نمیارن پول خرج نشه.عروس میارن رایگان.

ولی اگه خواستگارت ادم خوبیه رو اون. فکرت متمرکز کن.ببین ارزشش داره یانه.

نه لازم به جر وبحث نیس فقد وفقد غذا بش میدم

عزیزم کسی که تو کماست خیلی مراقبتهای خاص و زیادی داره فقط غذا دادن نیست ...باید جاشو عوض کنی تو رختخوابش حمومش کنی یکسره جابجاش کنی و پشتشو پماد بزنی زخم بستر نگیره ..مسافرت نمیتونی بری چون نمیشه تنهاش بزاری شبا باید تنفسشو و همه چیشو چک کنی ..لباساشو عوض کنی حتی ناخنهاشو بگیری ....اگه اونقدر خواستگارتو دوست داری که میتونی در این حد از آرامشت بگذری که واقعنم سخته یا علی...

دوست عزیز...کار شما بسیار اشتباه هست و سه ماه بعد از ازدواج میای تاپیک میزنی... چه خاکی برسر بریزم 

چطور پدرومادرت اجازه دادن ب این خواستگار با این شرایط فکر کنی

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

مادرش زندگی نباتے دارہ فقط غذا دادن نیست باید مرتب جا ب جا بشہ ک زخم نشہ نظافت بشہ مرتب و۔۔۔ک حضور ھمیشگی یہ نفر رو میطلبہ اگہ از نظر مادی میتونن یہ نفر بگیرن تو خونہ پیشش باشہ 

من بودم قبول نمیکردم. درسته کمک کردن به دیگران رو دوست دارم. اما اگه یکیربیاد برای نن شرط بزاره اصلا قبول نمیکنم. میتونه براش پرستار بگیره. مگا سما قراره پرستار باشی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
 چطور

من ۳ ماه پرستار مادر شوهرم بودم البته جاریمم بود اوایل فقط غذابودا بعدش تبدیل شد به لگن گرفتن وشستن 😡😡😵😵افسردگی گرفته بودم باردارم بودم یکم بیشتر فکر کن عزیزم تازه من ۲۵ سالم بوده  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز