2789

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک نکنم چینیا از این عقده ای بازیا دربیارن 

والا کلیپشون هست از دوربینهای مدار بسته، تف می کنن به دکمه های آسانسور و در و دیوار و مواد غذایی!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وا چرا ؟چه سودی داره بقیه ام بگیرن؟بعد مگه بد نمیشه خالشون چطور جون دارن اینکارارو بکنن

چه میدونم لابد سادیسم دارن! یا معتقدن دیگی که برا من نجوشه سرِ سگ توش بجوشه!!

من صحبتای یه دکترکه توچین‌زندگی میکردروگوش دادم

میگفت ایناشایعست ومیگفت اون فیلمه دوتافیلمه ک زدن سرِهم وصداگذاریش کردن

ومیگفت شایعس که بچه هانمیگیرن

میگفت توی چین حتی نوزادچن روزه هم بوده که گرفته

البته میگفت اینطورم نیست اصلاکه هرکی گرفت میمیره!

لینکش رو بذارین ببینیم

کر ونا در چین؛ مردم به جان هم افتادند، دولت به جان مردم!🔸 هشدار:«این ویدیو حاوی تصاویر دلخراش است و ممکن است برای برخی آزار دهنده باشد»🔸 تصاویری که اخیرا از چین منتشر شده است، شما را غرق در بهت و تعجب خواهد کرد.مردمی که تلاش می‌کنند یکدیگر را به ویروس کر ونا آلوده کنند، افرادی که از قرنطینه گریخته‌اند و دولتی که خاطیان را در خانه و خیابان به گلوله می بندد…@dojam

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
من صحبتای یه دکترکه توچین‌زندگی میکردروگوش دادم میگفت ایناشایعست ومیگفت اون فیلمه دوتافیلمه ک زدن س ...

تو ایرانم یه بچه مرده

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

https://www.aparat.com/v/EKUkz/%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%AF%D9%87_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3_%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7_%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7_%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7