2777
2789
هیچوقت هیچی رو زوری نخواه هیچوقت

هیچ چیزی رو تاحالا زوری نخواستم

ولی اینو نمیدونم میشه زوری یا نه 

ولی میخوام 

ما خیلی خوب بودیمو هم دیگرو دوس داشتیم 

اصلا هرچی فک میکنم با منطقم جور نیس ک بخواد الکی الکی بهم بخوره 

خیلی بهم ریختم بخدا 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی عزیزم . بسپار به خدا هرچی صلاحته پیش بیاد هیچ وقت اصرار نکن . مشکلتون چیه؟

شهریتان بودم خونه مادر شوهرم ی بحثی پیش بود ک چرا بابای من زن نمیگیره چون مادرم فوت کرده چهارسال

ک البته من چیزی نگفتم 

ولی خیلی ناراحت شدم بعدش ب نامزدم گفتم ک هرکسی ب قدری بزرگ شده ک بتونه واسه زندگی خودش تصمیم بگیره زندگی بابای من ربطی ب زندایی تو نداشت ک بار اول منو میبینه بخواد این حرفو بزنه 

نامزدمم پشت من بود از من دفاع کرد و کلی از من معذرت خواهی کرد و باهم خیلیم خوب بودیم یهو رفت پیش مامانش اومد دیدم بهم ریختس 

رفتیم بیرون یکم بحثمون شد

بعد فهمیدم پدرو مادرش خیلی دخالت کردن و مادرش همه چیزو بهم زد 

الهی عزیزم . بسپار به خدا هرچی صلاحته پیش بیاد هیچ وقت اصرار نکن . مشکلتون چیه؟

یسریام میگفتن با طلسمو جادو جداتون کردم 

شوهرخاله زنعموم دعا نویسه رفتم پیش اون 

گف طلسم سیاه برات گرفتن دوسه تومنم خرج طلسم کردن 

ولی نمیدونم چقدحقیقت داشته باشه 

شهریتان بودم خونه مادر شوهرم ی بحثی پیش بود ک چرا بابای من زن نمیگیره چون مادرم فوت کرده چهارسال ک ...

وااا یعنی اینقدر دهن بینه 😐

اگه مرد باشه و وجودشو داشته باشه سر مسءله به این کوچیکی شمارو ول نمیکنه خیالت راحت . صبر کن ببین حرکتی میزنه یانه اگه کاری نکرد مشخص میشه اونقدر بزرگ نشده که بتونه تکیه گاه شما باشه . فقط صبر کن امتحانشو پس بده . اصلا هم ناراحت نکن خودتو . شما کاری نکردی که این رفتارو بکنن خودش باید از شما دفاع کنه جلو پدرمادرش

یسریام میگفتن با طلسمو جادو جداتون کردم  شوهرخاله زنعموم دعا نویسه رفتم پیش اون  گف طلسم ...

والا اطلاع دقیقی ندارم اما بخدا خیلی اتفاقات زندگی که فکر میکنیم بده در واقعا بهترین اتفاقیه که میتونست بیافته . توکل کن بخدا که هرچی طلاحه پیش بیاد 

وااا یعنی اینقدر دهن بینه 😐 اگه مرد باشه و وجودشو داشته باشه سر مسءله به این کوچیکی شمارو ول نمیکن ...

اصلا دهن بین نبود 

کسی حتی پدرو مادرش جرا نداشتن ب من بگن تو 

یبار مثلا ب من گف مهنازم دورت بگردم مادر شوهرم خیلی بدش اومد و بهش برخورد گف خداااااا نکنه 

کلا مامانش رو من حساس بود داداشش خیلی ب من حساس بود 

ولی همیشه هم ازم طرفداری میکرد 

نمیدونم چرا یهو اینجوری شد همه چی بر عکس شد 

اصلا دهن بین نبود  کسی حتی پدرو مادرش جرا نداشتن ب من بگن تو  یبار مثلا ب من گف مهنازم د ...

خیلی عجیبه . واقعا نمیدونم چی بگم. امشب اگه نماز شب خوندم حتما برات دعا میکنم عزیزم 

خیلی عجیبه . واقعا نمیدونم چی بگم. امشب اگه نماز شب خوندم حتما برات دعا میکنم عزیزم 

ممنون عزیزم 

خیلی دعا کن 

ما انقد همو دوست داشتیم عشقمون زبان زد بود تو فامیل 

یهو نمیدونم چرا اینجوری شد 

برام دعا کن ک اشتی کنیم برگرده 

انشالله اگ حاجتی داری  شماهم ب حق فاطمه زهرا ک حاجت روا بشی 

2790
2778
2791
2779
2792