2777
2789
حالا منم اصفهانیم  راه نداره منم بش وصل کنین

وصلت منو کشته.اگه جدیه میپرسم اما تو شهرتون بگردین حتما پیدا میشه.یکی چند وقت پیش تو همین سایت بود میگفت یکی میشناسه ۸ تومن میگیره.اما اسم کاربریش یادم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وصلت منو کشته.اگه جدیه میپرسم اما تو شهرتون بگردین حتما پیدا میشه.یکی چند وقت پیش تو همین سایت بود م ...

دلتنگی منو ب همین وصل کن :)

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

اینجا جانباز خیلی هست شایدم اصلا بهشون بگیم رایگان کار راه بندازن ولی من اصلا به این چیزا تا حال ...

ویرایش تا کی هست؟

من فکر کردم فقط ی عقده و کدو میدن ولی تا ده بار ازت خون نگیرن و دوتا لیوان تحویل ندی ول نمیکنن 

اینجا جانباز خیلی هست شایدم اصلا بهشون بگیم رایگان کار راه بندازن ولی من اصلا به این چیزا تا حال ...

اره کسی واقعا بخواد بگرده شاید پیدا شه با مبلغ کمتر.اما خوب باید بزرگتر پدری چیزی بره دنبالش که یه سری خوانوادهها قطعا نمیپذیرن

اره کسی واقعا بخواد بگرده شاید پیدا شه با مبلغ کمتر.اما خوب باید بزرگتر پدری چیزی بره دنبالش که یه س ...

اره بابا پدرمادر من ک منو رنده میکنن میریزن تو غذا

😂😂😂پس یه ساعت دنبال چی هستی.یکی از موردایی که من دیدم برای مادرو پدر مهمتر بود بچشون پزشکی قبول بشع تا خود دختره.چون همه اقوام پزشک بودن دختر اینا زیاد درش خون نیست براشون مهمه به هر طریقی دخترشون قبول شه

خوب وقتی ندارید که.تا مورد پیدا شه پول بدین برین برای کارا و ارمایش و ثبت بشه خودش کلی زمان بره.بشین ...

خانمی میگم اوناییم که شما میشناختیشون که این کارو کردن 

خونوادهاشون چطوری راضی شدن به این کار ؟

میگم اسی یه چیز دیگه که به ذهنم رسید این هستش که 

اگه بعد قبولی دانشگاه بفهمن همسر جانباز نیستیم و از سهمیه استفاده کردیم بهمون شک نمیکنن دردسر بشه

اسی چیکار کنیم حالا ؟ شما کسی رو میشناسی که این کارو کرده باشه ؟ ازش نمیتونی بپرسی که دقیقا چیکا ...

حقیتا جز اینک بریم سراغ زیست حال بهم زن راهی ب ذهنم نمیرسه