من با نامزدم بهم زدم چند روزه بهشگفتم دیگه ادامه نمیدم و تموم حالا الانپشیمون شدم دلم تنگ شده براش مادرش دیروز زنگزد گفت میاد خونمون حرف بزنیمهنوز نیومده به نظرتونمیاد ؟
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
فقط اول خوب فکر کن ببین واقعا از دوستداشتنه یا از روی عادت که نبودنش اذیت میکنه و دلتنگ شدی... مبادا برگرده دوباره دوروز با هم باشین باز یاد اختلافهات بیفتیها!!
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کن ببین الان داری منطقی تصمیم میگیری یا احساسی ...؟ کار درست رو انجام بده
اون موقع که گفتم نه مطمئن بودم کار درستی کردم الان میگم بعضی جاها شاید اشتباه کرده بودم .
اره میاد دیگه حداقل تا اینجاش اومدی بزار اونم یه ذره به رفتاراش فکر کنه
خداکنه بیاد
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت