2777
2789
عنوان

پشیمون شدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست

فقط اول خوب فکر کن ببین واقعا از دوست‌داشتنه یا از روی عادت که نبودنش اذیت می‌کنه و دل‌تنگ شدی... مبادا برگرده دوباره دوروز با هم باشین باز یاد اختلاف‌هات بیفتی‌ها!!

💙صدا کن مرا... 
وقتی گفته میاد،حتما میاد دیگه،نگران نباش

دعا کنین بیان 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مادرش میگفت چند روزه بهم ریختست و به ما ها چیزی نمیگه. همو دوست داریم ولی اختلاف نظر زیاد داریم

اختلاف نظر توچیا دارید 

حل شدنیه ؟ اگه میدونید حل شدنی نیست یا هیچکدوم از عقایدش کوتاه نمیاد پس دیگه فایده نداره

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
فکر کن ببین الان داری منطقی تصمیم میگیری یا احساسی ...؟ کار درست رو انجام بده

اون موقع که گفتم نه مطمئن بودم کار درستی کردم الان میگم بعضی جاها شاید اشتباه کرده بودم . 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

خواهر اخه کو خواستگار که اینطور به بختت لگد میزنی

چی بگم الان به همه چی دارم فک میکنم 

اره میاد دیگه حداقل تا اینجاش اومدی بزار اونم یه ذره به رفتاراش فکر کنه

خداکنه بیاد 

واقعا کار درستیه؟

اگ دوستش داری دو روز دنیاست معلوم نیس چی سرمون میاد حیف نیس قهر باشی غرور و اینا کشکشه 

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

کاربر nili2222 

یا nila2222 

کاربریشو لغو تعلیق کن 🙏🙏🙏🙏

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_2     کاربر nil ...

عزیزم شماره یا ایمیلتون رو خصوصی بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت