2777
2789

یه وام ۵۰ ملیونی میخواستیم بگیریم از طریق حساب شوهرم تو بانک   اول گفتن ۵۰ ملیون باید پول بلوکه کنید بعدش با اصرار کردیم ۲۰ تومن بعد گفتن یه ضامن جواز کسب دارو یه ضامن کسر از حقوق با هر بدبختی به این رو بزن به اون رو بزن پیدا کردیم امروز شوهرم جواز کسب برد گفتن چون اسلامشهر وام تعلق نمیگیره کارشناس ماامنیت جانی باید داشته باشه تروخدا دلیل میبینید یعنی اینقدر بد خورد تو ذوقم که نگو هم کفریم هم ضد حال بدی خوردم مثلا میخواستیم ماشین بخریم دم عیدی چرا کارامون جور درنمیاد حالم بهم میخوره از بدشانسیامون 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.

اخی 

اخر سال اصلا کلا وام نمیدن خیلی سخته

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ دست رو دلم نذار که ماهم می خواستیم وام 60 تومنی برداریم تا قبل عید ماشینمون رو هم بفروشیم بذاریم روش یه ماشین خوب بخریم، ضامن هم جور بود اما نشد که نشد

اینم از شانس گند ماست🤦‍♀️😭

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
امنیت جونیی چه ربطیداره؟؟؟

میگه چون شرکت بیمه شون کرده فقط تو تهران خارج از تهران کارشناس نمیره انگار میخواد بره وسط جنگل آدمخوارا اگه یه دلیل منطقی میاورد اینقدر نمیسوختم 

والا من پنج تومن خواستم بگیرم از بس فرستادنم اینور واونورو گفتن اینو بیار اونو ببر توی شعبه دعوا راه انداختم رفتم پیش مدیر کل بهم گقت برو زنگ میزنم بهت بدن بعد گفتن یه تومنش باید بمونه حسابت اینقد عصبی شدم بعد از دوتا قسط یه تومن دیگه ش رو با داد وقال بهم دادن 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            
يعني چي کارشناسمون  ، امنيت جاني چيه ؟

کارشناسی که میره مغازه ای که صاحبش ضامن ماست رو نگاه میکنه وارزیابی میکنه 

آخ دست رو دلم نذار که ماهم می خواستیم وام 60 تومنی برداریم تا قبل عید ماشینمون رو هم بفروشیم بذاریم ...

به شما چرا ندادن خواهر 

به شما چرا ندادن خواهر 

واسه وام ازدواج رو می خواستیم بخریم، یا خیلی قیمت بالا می فروختن یا طرف به قیمت ما راضی میشد اما بعد چند روز زنگ میزد که پشیمون شدم اصلا یه وضعی... 😞

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
والا من پنج تومن خواستم بگیرم از بس فرستادنم اینور واونورو گفتن اینو بیار اونو ببر توی شعبه دعوا راه ...

خیلی عوضین یعنی ماهم داد وغال کنیم جواب میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز