یه وام ۵۰ ملیونی میخواستیم بگیریم از طریق حساب شوهرم تو بانک اول گفتن ۵۰ ملیون باید پول بلوکه کنید بعدش با اصرار کردیم ۲۰ تومن بعد گفتن یه ضامن جواز کسب دارو یه ضامن کسر از حقوق با هر بدبختی به این رو بزن به اون رو بزن پیدا کردیم امروز شوهرم جواز کسب برد گفتن چون اسلامشهر وام تعلق نمیگیره کارشناس ماامنیت جانی باید داشته باشه تروخدا دلیل میبینید یعنی اینقدر بد خورد تو ذوقم که نگو هم کفریم هم ضد حال بدی خوردم مثلا میخواستیم ماشین بخریم دم عیدی چرا کارامون جور درنمیاد حالم بهم میخوره از بدشانسیامون
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخ دست رو دلم نذار که ماهم می خواستیم وام 60 تومنی برداریم تا قبل عید ماشینمون رو هم بفروشیم بذاریم روش یه ماشین خوب بخریم، ضامن هم جور بود اما نشد که نشد
اینم از شانس گند ماست🤦♀️😭
نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
والا من پنج تومن خواستم بگیرم از بس فرستادنم اینور واونورو گفتن اینو بیار اونو ببر توی شعبه دعوا راه انداختم رفتم پیش مدیر کل بهم گقت برو زنگ میزنم بهت بدن بعد گفتن یه تومنش باید بمونه حسابت اینقد عصبی شدم بعد از دوتا قسط یه تومن دیگه ش رو با داد وقال بهم دادن
"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟ من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"