2777
2789
خو ما هم خاصیم از فرزانگان خاص تر مگه هستتتتتت عه

عزیزم شما چقدر شهریه ثبت نام میدین هرسال؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو ما هم خاصیم از فرزانگان خاص تر مگه هستتتتتت عه

فرزانگان چیه من امسال میخوام برمنمونه ازمون تکمیل ظرفیت اگه باشه فرزانگان خوب نیست اصلا یه طوریع نمیدونم شاید من فقط اینجوریم

کاربری دست دو نفره♥️🤝
عزیزم شما چقدر شهریه ثبت نام میدین هرسال؟

مدرسه به مدرسه فرق میکنه

ما الان که یازدهمیم دو و نیم دادیم

ولی مثلن منطقه ۱ بیست تومن اینا هست

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
فرزانگان چیه من امسال میخوام برمنمونه ازمون تکمیل ظرفیت اگه باشه فرزانگان خوب نیست اصلا یه طوریع نمی ...

مطمئنا جو درسی سطح هوشی و ساعت درس خوندن و تعداد قبولی های بچه های فرزانگان با عادی قابل مقایسه نیست

و خوب بنظر خودم که تا الان پنج ساله فرزانگان خوندم برا راهنمایی نمونه خوبه برا دبیرستان فرزانگان 

مدرسه به مدرسه فرق میکنه ما الان که یازدهمیم دو و نیم دادیم ولی مثلن منطقه ۱ بیست تومن اینا هست

عزیزم مدرسه سلام هرمنطقه رو بپرس مدرسه مصباح همینطور.اگر میگم خاص هست چون برای پولدارا هست.برادر من برای شهریه همون اول سال 30 م کارت کشیده.بماند اردوهایی که هرسری میرن دوتا سه تومن هرینش هست.ی مسابقه به کشور روسیه برده بودن چند تا دانش آموز نفری 21 میلیون هزینه کرده بودن.این مدارس جز مدارس خاص هست و قطعا نخبه ازشون درمیاد انقد که درس میخونن و برنامه ریزی درست و دقیق دارند

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مطمئنا جو درسی سطح هوشی و ساعت درس خوندن و تعداد قبولی های بچه های فرزانگان با عادی قابل مقایسه نیست ...

اره اما جوش یع طوریه نمیدونم چطوری بگم من امسال دوست صمیمیم نیومد با من رفت مدرسه عادی 

کاربری دست دو نفره♥️🤝
عزیزم مدرسه سلام هرمنطقه رو بپرس مدرسه مصباح همینطور.اگر میگم خاص هست چون برای پولدارا هست.برادر من ...

با پول زیاد نخبه پرورده نمیشه معمولا

رتبه های برتر هم معمولا فرزانگان و علامه حلی بودن تا جایی که دیدم

اره اما جوش یع طوریه نمیدونم چطوری بگم من امسال دوست صمیمیم نیومد با من رفت مدرسه عادی  

بله جوش با مدارس عادی فرق میکنه جو حال کردن و ‌... نیست

تو این مدارس دوسپسر و عشق و گشت گذار و .... اصلا معنایی نداره شلوع ترین جای مدرسه کتابخونشه