2777
2789
عنوان

کسایی که چادر لبنانی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5083 بازدید | 59 پست
من بحرینی دارم  کپی اینه

از کجا خریدید جنسش چیه میشه عکسشو بفرستید 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا خریدید جنسش چیه میشه عکسشو بفرستید 

ژورژت ندا هست جنسش،  کرپ بهتره اگه خاسی بخری

صبر کن عکسشو بفرستم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
دکمه نمیخوره من دارمش خیلی راحته

فرقش با لبنانی چیه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
وای فکر کنم من از این مدل میخواستم این دکمه میخوره شما دارید 

دکمه نمیخوره من دارمش خیلی راحته اسمش بحرینیه یکم شبیه لبنانیه ولی بهتر

زدیم تو گوش مشکلات زندگی ... رفت با بزرگترش اومد   

خانما من این چادر عربیا رو دوس دارم اما بهم نمیاد کوتاه و چاقم میکنه چیکارکنم سر هر کی میبینم بهش میاد چرا

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏
منم دارم از اینا فوق العاده هس

برا شما هم بحرینی هست از کجا خریدید 

اسی جون تو عکس مشخص نمیشه مدلش باید تو سر باشه ،  الان اون خانوم فرستاد مدل بحرینی  دقیقا همونه  کپی شه، 

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
تفاوتش فک کنم تو همون کش و زیپ یا دکمس که دست و پا گیره ولی بحرینی جلوش بازه نداره اینارو

خب اینم که بعنوان لبنانی داده دکمه و زیپ نداره من میخواستم خودم بزنم

خانما من این چادر عربیا رو دوس دارم اما بهم نمیاد کوتاه و چاقم میکنه چیکارکنم سر هر کی میبینم بهش می ...

به افراد لاغر بیشتر میاد و سر رو میکشه پایین اصلا راحت نیست

زدیم تو گوش مشکلات زندگی ... رفت با بزرگترش اومد   
به افراد لاغر بیشتر میاد و سر رو میکشه پایین اصلا راحت نیست

منم چاق نیستم .به نظرت کدوم مدلا قشنگتر و بهتره

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏