2777
2789
عنوان

مشهدیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 51 پست
من یه ویدیو دیدم نوشته بود درمانگاه آزادگان منم سمت پیروزی میشینم اینجا هم یکی مثل اون داره مطمنی ما ...

اره بابا از شهرک شهید رجایی بود 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
خدا کنه طفلی جون بود بهرحال هست اعلام نمیکنن تا یکی بمیره بعد بگن

ن عزیزم

مطمن باش میگن اگ‌چیزی باشه 

ک مراقب باشن

بالاخره یکی بگیرع مطمنن خیلیا ازش میگیرن

برا همون از ترس جون خودشون هم ک شذه میکن

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرف ساختمونو میگی؟

شما هم شنیدی کجای ساختمون

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃
 من بیمارستان امام رضا کاراموزی داشتم پیچوندم ولی زیاد نگران نباشین چون اضا اورژانس باید بدت ...

دوستم اونجا همكاره دوروز پيش گفت ٤ نفر قرنطينه ان 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
 من بیمارستان امام رضا کاراموزی داشتم پیچوندم ولی زیاد نگران نباشین چون اضا اورژانس باید بدت ...

آها خوبه پس!بعد میگفتن یکی بستریه امام رضا پس کرونا نداشته؟

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

🔸علت تعطیل نشدن مدارس خراسان رضوی عدم گزارش مثبت ابتلا به کروناست

آموزش و پرورش استان خراسان رضوی:

🔹با توجه به اینکه هنوز گزارش و اعلامی از سوی دانشگاه علوم پزشکی در زمینه ابتلا به بیماری کرونا در هیچ یک از شهرستانهای این استان مطرح نشده است بنابر این تعطیل کردن مدارس نیز موضوعیت ندارد چون تعطیلی مدارس باید تحت شرایط خاصی انجام شود.

🔹علاوه بر این هر گونه تصمیم‌گیری در خصوص تعطیلی مدارس خراسان رضوی با تصمیم شورای تامین امکان‌پذیر است.

🔹تمامی پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی لازم در زمینه بهداشت مدارس و نیز آموزش نکات لازم به دانش‌آموزان انجام شده است.

🔹بر اساس دستور وزیر آموزش و پرورش، تمامی اردوهای دانش آموزی در تمامی کشور لغو شده است./ایرنا

@Akhbarforimashhad

اخبار فوری مشهد و ایران

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
شما هم شنیدی کجای ساختمون

نمدونم میگن ی درمانگا هس اونجا اسمش یادم نیس

انگار دیدن با لباس خاصی یه نفرو بردن

ولی مشکوک بوده

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
نمدونم میگن ی درمانگا هس اونجا اسمش یادم نیس انگار دیدن با لباس خاصی یه نفرو بردن ولی مشکوک بوده

بخون مطلبو 

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
اره بابا از شهرک شهید رجایی بود 

مطمنی خودت دیدی یا شنیدی

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃