2777
2789
عنوان

نکاتی در مورد ویروس کرونا

990 بازدید | 16 پست

هی می بینم اینجا خانم های زیادی با نگرانی تاپیک میزنن که فلان علائم رو دارم آیا مبتلا شدم؟

🌹طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، هر وقت سه تا علامت تنگی نفس، سرفه و تب رو داشتید، به پزشک مراجعه کنید.

🌹این فصل فصل سرماخوردگی و آنفولانزاست پس بیخودی کوچکترین علائم سرماخوردگی رو به کرونا ربط ندید و خودتون و اطرافیان رو نترسونید.

🌹کرونا کودکان تا 9 سال رو مبتلا نمی کنه؛ پس خیلی نگران نباشید. برای اطمینان خاطر خودتون مواظب بهداشت کوچولوهاتون باشید.

🌹لازم نیست خودتون رو تو خونه حبس کنید.اگه بیرون می رید،ماسک بزنید، با هیچکس دست ندید، ماسک رو از دهان و بینی تون برندارید، دستتون رو به هیچ عنوان به دهان، بینی و چشم نزنید.

🌹موقع برگشتن به منزل قبل از اینکه دست به جایی بزنید، دست هاتون رو به مدت 20 ثانیه با مایع دستشویی یا صابون و سپس 30 ثانیه با آب بشورید.

🌹میوه و سبزیجات رو با دقت و تمیز بشورید... به هیچ عنوان میوه نشسته نخورید.

🌹تا حد ممکن از میل کردن غذا در رستوران ها و فست فودها خودداری کنید. چون مشخص نیست کارکنان به طور کامل بهداشت رو رعایت می کنن یا نه.

🌹از روبوسی کردن و دست دادن با دیگران خودداری کنید.

🌹نکته مهم اینکه ویروس کرونا از راه هوا منتقل نمیشه و انتقالش به صورت قطرات تنفسیه یعنی فرد مبتلا تو صورت شما عطسه یا سرفه کنه یا اینکه شما دست به دهنتون بزنید.

🌹کرونا با آنتی بیوتیک درمان نمیشه، سعی کنید سیستم ایمنی بدنتون رو تقویت کنید.طبق اعلام سازمان بهداشت خیلی ها ممکنه کرونا بگیرن و بدون اینکه علائم بیماری نمایان بشه، درمان بشن پس تقویت سیستم ایمنی خیلی مهمه.

🌹به شایعات توجه نکنید و لطفا بهشون "دامن نزنید" چون هم موجب استرس میشه و استرس سیستم ایمنی رو ضعیف و شما رو مستعد بیماری می کنه و دوم اینکه کشندگی ویروس کرونا از همین آنفولانزایی که تو فصل پاییز شایع شده بود کمتره😊

🌹تخم مرغ، مرغ و گوشت رو به طور کامل و حتی بیشتر از حد معمول بپزید.

🌹دستگیره های در رو ضد عفونی کنید.

🌹و نکته آخر اینکه ویروس کرونا تا 9 روز روی سطوخ خشک زنده میمونه پس شستشوی دست ها بسیار مهمه.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

چطو وقتی تو چین بوده خیلی خطر ناک بود  اومد ایران شد سرماخوردگی ساده    شما جقد ساده ای حرف تی وی رو باور میکنی    من خووهرم پزسکه  گف تا ی هفته نرو دانشگاه  انقد وضعیت بیمارستانا خرابه

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه پزشک شبکه خبر گفت ویروس نهایتا تا ۹ ساعت روی سطوح باقی میمونه بعد از اون خود به خود از بین م ...

اونوقت وقتی خودبخود ازبین میره  چطو اینا گرفتن

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
چطو وقتی تو چین بوده خیلی خطر ناک بود  اومد ایران شد سرماخوردگی ساده    شما جقد ساده ...

من کی گفتم سرماخوردگی ساده؟

گفتم یه سرماخوردگی ساده رو با کرونا اشتباه نگیرید

کرونا ترسناکه درسته چون نه واکسن داره نه درمان

ولی نه انقدر که از زندگی عادی فلج بشیم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

[QUOTE=125338211]چطو وقتی تو چین بوده خیلی خطر ناک بود  اومد ایران شد سرماخوردگی ساده    شما جقد ساده ...[/QUOTEالان مابگیم وضع خرابه و همه داریم منقرض میشیم ویروسش ازبین میره؟؟؟؟ول کن بابا

اگه این بلا و مصیبت تموم بشه قول میدم دیگه غر نزنم 😢

افسردگی همیشه تو یک چهره ی غمگین و یک حال گرفته خودشو نشون نمیده.افسردگی گاهی وقتا حوصله ای هست که نداری، حرف هاییه که نمی زنی یا گاهی وقتا عصبانیتیه که یهو فوران میکنه و سرریز می شه. گاهی تحرکیه که نداری یا تلاشیه که نمی کنی یا چشماتن که گرایش و میل بی حدی به خوابیدن و فاصله گرفتن بی اختیار از جهان دارن. افسردگی گاهی اعتمادیه که خیلی وقته به کسی نداری یا قولاییه که خودتم بکشی دیگه نمی‌تونی باورشون کنی. گاهی وقتا به هم ریخته بودن ظاهره، گاهی وقتام لذت نبردن از دلخوشیاییه که قبلاً داشتی. آدمای افسرده، می خندن، می رقصن و هرگز حرف زیادی از تاریک بودن زندگیشون نمی زنن. اونا خیلی وقته خودشونو تو یک اتاق انرژی منفی زندانی کردن و حین بستن در، بی تفاوت به همه چی، دو قفلَش کردن.🍂
اگه این بلا و مصیبت تموم بشه قول میدم دیگه غر نزنم 😢

عززیززم😊😊 قول بده قولت یادت نره😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین