2777
2789
عنوان

شانس گند من 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 60 پست
بچه ها ولی من فاز اونایی که مثلا سرماخوردن بعد میگن خوب شدیم وفقط سرفه میکنیم رو نمیفهمم. خواهرشوهر ...

نبر بچه رو.

یه مدت نرو خونشون.

قشنگ ومحکم بهشون بگو بچمو نبوسین لطفا.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
بچه ها ولی من فاز اونایی که مثلا سرماخوردن بعد میگن خوب شدیم وفقط سرفه میکنیم رو نمیفهمم. خواهرشوهر ...

مادر شوهر من به بچه هام شکلات میده .محکم ومنطقی میگم ندید لطفا دندونای بچه ها خراب میشه.

هرچند که لج میکنه وبیشتر میخره براشون ولی خوب .......  

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نبر بچه رو. یه مدت نرو خونشون. قشنگ ومحکم بهشون بگو بچمو نبوسین لطفا.

گلم شوهر نادان و ترسو رو چکارش کنم؟؟؟

به همین اذان خانوادم یه بوس به بچم نمیکنن،داداشم زنگ میزنه ما اینجا باشیم‌نمیاد میگه من سرماخوردم مثلا بچه مثل گل میمونه گناه داره زجر میکشه بگیره.

شوهرم بدتره فقط بوس بوس بوس حالا کاش ۳تا ۱۰تا پشت سر هم لپ‌بچمم‌می مکه (حالم‌ازش بهم میخوره)بگو چتدبار ما باهم دعوا کردیم سر این موضوع

با خواهش با خوندن مضرات بوسیدن بچه اینطوری،با‌محبت با دعوا با...میگه بچمه هرطور بخوام رفتار میکنم.اونوقت این مرد حالیشه که به خانوادش حرف بزنه.میریم اونجا میبینه سرفه میکنن مامانش میگه نههههه فقط سرفه میکنم اینم نادون نمیگه خب اگه خوب شده بودی سرفه چیه؟

بخدا از دستشون روانی شدم.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
مادر شوهر من به بچه هام شکلات میده .محکم ومنطقی میگم ندید لطفا دندونای بچه ها خراب میشه. هرچند ک ...

وای من سر همین شکلات و کوچولوی تازه به دنیا اومده بود میخواست غذاش بده چقدر محکم جلوشون واستادم و شدم بده و شوهرمو پر کردن وانداختن به جونم.

جمعه زن نادون قاشق دهنیشو میده بچم.اسم داره مادرشوهرم همش مریضه.خب یه زن ۷۰ساله نباید عقلش بکسه؟به بچم که یه سالشه گفتم عزیزم نباید که قاشق دهنی کسی رو بخوری(جلو شوهرم بگم ندین میگه واااای به مامانم توهین کردی)

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
گلم شوهر نادان و ترسو رو چکارش کنم؟؟؟ به همین اذان خانوادم یه بوس به بچم نمیکنن،داداشم زنگ میزنه ما ...

ای بابا .چی بگم دیگه .

تو این اوضاع کرونایی خیلی بده که اینجوری

ای بابا .چی بگم دیگه . تو این اوضاع کرونایی خیلی بده که اینجوری

خیلی...

کاش خدا منو از دست اینا نجات میداد.وااای که اگه در دلم باز بشه حرفها از بی فرهنگیشون دارم.

این چه ازدواجی بود من کردم.اخه چقدر ساده بودم...

وای من سر همین شکلات و کوچولوی تازه به دنیا اومده بود میخواست غذاش بده چقدر محکم جلوشون واستادم و شد ...

خوب عیب نداره .چه توهینی.منطقی بگو نکن مادر من.من خودم با شوخی حرفامو تو پاچه شون می کنم .ناراحت نمی شن.

بچه رو قبل سفره سیرش کن که قاشق دهنش نکنه .

حتما حتما قبل سفره ببر سیرش کن موقع سفره هم رو پای خودت بزار بچه رو

خیلی... کاش خدا منو از دست اینا نجات میداد.وااای که اگه در دلم باز بشه حرفها از بی فرهنگیشون دارم. ...

نگو اینجوری .ناشکری نکن .کرونا میگیری ها.  

ولش کن بسپر به خدا

خوب عیب نداره .چه توهینی.منطقی بگو نکن مادر من.من خودم با شوخی حرفامو تو پاچه شون می کنم .ناراحت نمی ...

دیگه از دستشون اعصاب ندارم بخدا.

بلد نیستم با خنده.من خیلی مظلومم اونا سیاستمدار.کاش یکم سیاست داشتم.

بچم میریم اونجا راه میره این طرف اون طرف.قبل سفره هم همیشه سیرش میکردم ولی این دفعه شوهرم سرکار بود ما رسیدیم سفره انداختن.