2777
2789
من جز دردسر چیزی ندارم ؟؟؟ باید بگم برام نماز قضا و روزه بگیرن...  یه 6تومن قرعه مخفیانه د ...

منم دقیقا هیچی ندارم به جز نماز و روزه قضا به شوهرم گفتم ولی باید حتما بنویسم

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دوست داشتم عین سفید برفی بمیرم...  یا حداقل تو خواب سکته کنم...

😭😭 

منم فکر می کردم در خواب و راحت می میرم

خدا لعنت کنه مسئولین و چینی ها رو

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
واسه كرونا نه ولى سالهاس وصيت ناممو نوشتم تو خونمه ب خواهرم گفتم جاشو

واقعا!

پول داری یا خواسته ای داری که بعد نبودنت باید اجرا شه؟

من قبلا پیش خودم راجبش هر بار که فکر میکردم میگفتم مال که ندارم از اموال بابام هم ارث نمیخوام مال برادرام.. از کسی هم دلخور نیستم و ته دلم حلال میکنم حتی اونا که زجرم دادن نمیخوام تو اون دنیا دوباره ببینمشون و ماجراها دوباره تکرار شه و بخوام اونجا حلال کنم..ولی از وقتی فهمیدم شوهرم که خیلی دوستش داشتم از اول ازدواج خیلی چیزا رو پنهون کرده که به من و انتخاب موقع ازدواج مربوط میشده و اگر میدونستم زنش نمیشدمو بعد ازدواجم به کارش ادامه میداده و .. دیگه نمیتونم حلالش کنم و دلم میخواد اگرم مردم بدونه از بدترین ادمهای زندگیم گذشتم ولی از اون نه.. ولی نمیدونم چطوری اینو بگم..وصیت بنویسم پیدا کنه بخونه پاره کنه چی..

واقعا! پول داری یا خواسته ای داری که بعد نبودنت باید اجرا شه؟ من قبلا پیش خودم راجبش هر بار که فکر ...

عزيزم من يه سينه دارم ك صندوقچه رازها و حرفهاس ك هيج وقت نتونستم ب هيچكس بگم حتى همسرم واسه همين نوشتم همشو نوشتم گفتم كيا رو حلال نميكنم و چقدر اذيتم كردن گفتم اموالمو داراييم رو چيكار كنن گفتم ك دل خوشى از همسرم نداشتم و سالها زجرم داد اما نتونستم دم بزنم و فقط ادعاى خوشبختى كردم گفتم موقع غسل دادنم هيچكس نياد منو ببينه گفتم جنازمو واسه خداحافظى تو خونه بابام ببرن نه خونه خودم گفتم جنازمو بذارن تو اتاق مجرديم و لااقل ده دقيقه بذارن همسرم تنها تو اتاق باهام باشه گفتم شب اول تنهام نذارن همسرم كنارم باشه من از سكوت قبرستون ميترسم از سياهى گور وحشت دارم ب حرمت عشقى ك سالها بهش دادم سخت ترين شب كنارم باشه....گفتم وقتى ميخواهين بذاريدم تو قبر اگر بابا زنده بود بگيد بابا بذاره گفتم اولين خاك رو بذاريد بابا بريزه روم ك باور كنه رفتم نذاريد غصه بخوره دورشو بگيرين گفتم نذارين خانواده شوهرم تو مراسمام باشن دل خونى دارم ازشون.....خيلى گفتم عزيزم ٣ برگه اچار پر شده دراخر هم كفنيم رو گذاشتم روش ك موقع مرگم دنبالش نگردن و نرن بخرن😔

❌هــچ لــذتــى بالاتــر از انتقـــام نيسـت❌ درخواست دوستى نديد به دلايلى رد ميكنم ممنون❤️
عزيزم من يه سينه دارم ك صندوقچه رازها و حرفهاس ك هيج وقت نتونستم ب هيچكس بگم حتى همسرم واسه همين نوش ...

دور از جون ولی اصولا وصیت نامه رو بعد مراسم ها و رفتن مهمونها با حوصله باز میکنن و میخونن و خیلی از چیزا که مربوط به کفن و دفنه ممکن انجام نشه..لااقل چیزایی که احتمال میدی رو به خواهرت بگو ..دور از جون همه ما داغ زیاد داشتیم جوون پیر..بعد مرگ میرن از بیمارستان میبرن غسالخونه ویکی میره دنبال کارای خرید قبر و.. سریع میبرن در خونه برای خداحافظی و تا موقع (ناهار یا شام )بشه دفن میکنن و مهمونا برای شام یا ناهار میرن خونه مرحوم..

خوهر برادرا هم درگیر خبر دادن به کل فامیلا برای شرکت تو خاک سپاری هستن و مردا میرن دنبال چاپ اعلامیه و زدن بنر تسلیت ومداح و تاج گل و گلاب و خرید لوازم پذیرایی و خانمها هم درگیر پخت حلوا و خرما و پذیرایی از مهمونا وگریه و ذاری..

بعد مراسما تازه با حوصله میشینن ببینن کسی که وصیت کرده چی گفته.. مالی داشته به کی داده.. قرض داشته ... به کی .. ببرن بدن..یا نماز و روزه ای اگر داشته براش انجام بدن و به ذهنشون نمیرسه وصیت تو این چیزایی که میگی باشه..

دور از جون ولی اصولا وصیت نامه رو بعد مراسم ها و رفتن مهمونها با حوصله باز میکنن و میخونن و خیلی از ...

خب عزيزم واسه همين گفتم ب خواهرم گفتم كجاس و وقتى مردم حتما برن سرش گذاشتم كنار كفنيم ب خانوادم گفتم ك خواسته هايى واسه كفن و دفنم دارم ك حتما حتما بهش عمل كنن تا روحم ارامش داشته باشه و خيلياشو زبونى ب خانوادم گفتم البته بعيد ميدونم اون لحظه كسى يادش بمونه من چى گفته بودم  

❌هــچ لــذتــى بالاتــر از انتقـــام نيسـت❌ درخواست دوستى نديد به دلايلى رد ميكنم ممنون❤️