2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
بدون شک ادم باسیاست برد میکنه نه توسری خور

کروناهم الان دلیل خوبیه واسه مردن ایشالا هرکی خواست زیاده روی کنه و حرام خدارو حلال جلوه بده بگیره بره اون دنیا بفهمه کار خوبی میکرده یانه

خانوما باور کنید من حرفم اینه که زن و مرد یکی هستند و باید حتی پوله مرد ولسه جفتشون باشه ولی با اطلاع شوهر به خدا قسم این خانومایی که شعار میدن اگه برن سرکار و شوهرشون بره دزدکی یه هزار تومنی از حقوقشا برداره و بهشم نگه اونم هرماه به ولله ناراحت میشن ولی اینجا میان برعکسشا میگن که بگن مثلا ما خیلی چیز حالیمونه

تامام

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
بفهم عزیزم‌اون طلا رو خودم واسش میدم اگه بیاد مثلا من بیرون باشم بره سره طلاهام یواشکی برداره اصلانم ...

کسی دزدکی برداره اره ولی نه همسر.همسر ادم برداره هیچ مشکلی نیست قطعا چون معنای زندگی مشترک همینه خب برداره من شعار نمیدم نیازی هم ندارم به شما ثابت کنم عزیزم البته روابط ادما فرق داره باهم بعضی ها واقعا عاشق هم هستن و انگار از گوشت و پوست هم هستن بعضی هام هم فقط به ظاهر زندگی مشترک دارن نه اعتمادی نه عشقی راست میگی بستگی به طرف هم داره

مخالف حضور اقایان در سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چمدونم والا اینم حرفیه به نظرم شوهرش از این مردهاست که حاضر نیست خرجی بده که پدرزن مجبور بشه خرج ک ...

اگ اینجوری بود ک کل سرمایش دست زنش نبود😐

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

سلام استارتر جان میدونم دیگه خیلی گذشته ولی خطاب به خانمایی که دارن این بنده خدا رو بازخواست میکنن بگم که ماهی ۲ تومن عدد فضایی ای نیست اونم تو این شرایط من الا ماهی ۲ تومن حقوقمه به آخر ماه نمیرسه تازه پول رفت و آمدم نمیدم!! خرج به اون صورتم ندارم که هی دنبال لباس و لوازم آرایش و این چیزا باشم تازه من بچه هم ندارم ولی هرکی داره میدونه خرج بچه از ادم بزرگ خیلی بیشتره

۲ تومن نه زیاده نه کمه! 

خودخوری نکن خرج زیادی نکردی ولی اشتباهت اینجا بوده که به همسرت نگفتی ولی حتی این مسئله هم دلیل عصبانیت نمیشه 

حالا خدا رو شکر به خیر گذشت اما ساده از این مسئله نگذز نذار عزت نفست پایمال شه شما دو نفر الان یکی هستین و تو همه ی لحظات و شرایط باید به یه اندازه سهم داشته باشین

پایدار و باعزت باشین 🌿💛

کسی دزدکی برداره اره ولی نه همسر.همسر ادم برداره هیچ مشکلی نیست قطعا چون معنای زندگی مشترک همینه خب ...

بله اعتماد اینه که دزدی کنی و نگی😂

تازه باید به من ثابت کنی چون این تو بودی که ریپلای کردی منو پس باید وایسی پاش وگرنه من که اصلا به تو حرفی نزدم هروقت به تو گفتم دزدی نکن وایسا جبهه بگیر

اوکی؟

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
سلام استارتر جان میدونم دیگه خیلی گذشته ولی خطاب به خانمایی که دارن این بنده خدا رو بازخواست میکنن ب ...

عزیزم منم‌ نظر شمارو دارم اصلا پولی نیست این و استارتر حقش بوده برداره 

فقط میگم باید بااطلاع برمیداشته همین 

دروغه؟؟؟؟

والا بلاه باید باید باید بگی بعد برداری وگرنه بادزدی که فرقی نداره

باور کن منم نگفتم دوتومن خیلیه نه اصلا بلکه میگم نباید تو زندگیه زناشویی چیزی رو از همسر خودمون مخفی کنیم

سلام استاتر جان.خوبی؟سالمی؟شوهرت چیکار کرد باهات؟مردم از نگرانی

اوخی عزیزم

چه مهربونی تو😥😢

زیزم منم‌ نظر شمارو دارم اصلا پولی نیست این و استارتر حقش بوده برداره  فقط میگم باید بااطلاع ب ...

بله شما کاملا درست میگین منم گفتم که کاش به همسرش اطلاع میداد چون منم اگه همسرم بدون اطلاعم خرج کنم ناراحت میشم اما به نظر نمیاد که از روی قصد بوده باشه که همه میان لفظ دزدی روش میذارن همسرشم باید اینو قبول کنه جفتشون میدونن که همسرش خودش تو بانکه و راحت میتونه گردش حساب بگیره! پس شاید رو این حساب این بنده خدا با خودش فک کرده خب اون که متوجه میشه پس نیازی به گفتن نیست 

از طرفی من خودم تا یه خرید کوچیک میکنم همه عالمو ادم میفهمن با این که خودم اصن چیزی نمیگم 😂😂 چطور پس همسرش متوجه تغییرات نمیشده بعد یهو اینجوری فهمیده  پس تقصیره اونم هست که به استارتر جان توجه نمیکنه 😁

خیلی کارتون زشته . باورم نمیشه همچین زنایی وجود دارن . شما که دیگه شوهرت بهت پول میده و درامد داری د ...

دوست دارم از جيب شوهرم پول بردارم خودم راضي شوهرم راضي گور باباي ناراضي ! مثل زناي عهد بوق فكر نكنين اينقدر خرج نكنين نكنين واسه يكي ديگه خرج كنه فردا تاپيك بزنين شوهرم صيغه كرده يكي رو ! چقدر عقب مونده اين شماها اه اه حالم بد شد كامنت بعضي از شماها رو خوندم بدبخت و توو سري خور واسه هر چيزي يك فتوايي دارين ! 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
بله شما کاملا درست میگین منم گفتم که کاش به همسرش اطلاع میداد چون منم اگه همسرم بدون اطلاعم خرج کنم ...

واقعانا چطو نفهمیده🤔😂

الان چیشد بچه هاااااا من تا صفحه خوندم شوهرش اومد جیزی گفت یا نه؟ لطفا اطلاع رسانی کنین😅

فهمیدی به منم بگو😁

اگه دستش بهت خورد برو پزشک قانونی شکایت کن ۵برابر اون پول و از حلقش بکش بیرون!

چقدر شما ها نامردید،اگه شوهرتون با پول شما اینجور بکنه راضی میشید؟

سیستم فقط کندن از شوهر به جرم اینکه وظیفشه

چیزی هم به اسم خیانت در امانت نمیدونید .