2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
بورس ک سالی یبار سود میده... خودت خرید و فروش میکردی؟

اونایی که کارمند بانک هستن گروهی خرید میکنن و میفروشن مثلا صدمیلیون یهو سود میکنن اغراق نشه چندین برابر پولشونو سود میبرن. کارمندای بانک خیلی خوب بلدن سهام بخرن و بفروشن و سود عالی هم میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از بورس سهام چیزی نمیدونم شما اطلاع داری چه جوریه؟باید بری بانک سهام بخری سهامشم میشه فروخت؟

بله هم میشه همون روز خرید و همون روز فروخت.ولی دو روز بعد بحسابت میاد.  از کارگزاری های بورس شهرتون.

هم دزدی کردی هم خیانت درامانت حالا میخای تنبیهم نشی؟ 

عزیییزززممم امانت؟امانت؟پول شوهر دست زن امانته؟  سعیده خانوم میگن خرجی نمیده  پس نتیجه میگیرم زنم بابت کارهایی که تو خونه میکنه باید پول بگیره یعنی حساب حساب کاکا برادر ، اونوقت این میشه زندگی مشترک؟

استارترر فک کنم شوهرت پیش خودش بهت حق داده ک دعواروو جدی نگرفته فک کنم ازین ب بعد بیشترر بهت خرجی بده بیشترر بهت توجه کنه شاید پیش خودش فک کرده اگه واست کم نمیذاشت شماا مخفی کاری نمیکردی.بهرحااال امیدوارم ب نفعت شده باشه این جریاان.

باید از بانک سهام خرید؟من فکر کردم ماهیانه سود میده

نه عزیزم باید بری کارگزاری ثبت نام کنی، کد بورست که اومد رو گوشی نرم افزار داره نصب میکنی بعدش خرید و فروش. یاید مشاور داشته باشی‌ بهت میگن چی بخری و کی بفر وشی..