2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

بابام یه ادم مدهبی سنتی هستن همیشه میگه باید زیر دست زن پر پول باشه یعنی تمام حقوق مرد دست زن باشه تا زن احساس قدرت کنه و فکر کنه مدیر خوته هست و مدیریتش کنه اینجوری هیچوقت زن خطا نمیره و خیانت نمیکنه(خیانت منطور تو هر زمینه ای )  انقدر بدش میاد از مردایی که حقوق شون رو به دست زنشون نمیدن و پیش خودشون نگه میدارن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پروفت توحلقم یاد خودم و.... افتادم😂😂😂

کی بلا؟؟؟😂😂

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
اولش که رسید حسابی گارد گرفته بود حتی لباسشو عوض نکرد ناهار هم نخورد  همش میگفت من میدونم چکار ...

الحمدالله که بخیر گذشت

ولی دیگه از این کارا نکنید

والا چند روزه که خونه نشین شدم از دست کرونا لعنتی

کلی حرصو جوش خوردم از دستتون

چندتا موهام سفید شدن

دیگه ام از این کارا نکنید اه

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
بابام یه ادم مدهبی سنتی هستن همیشه میگه باید زیر دست زن پر پول باشه یعنی تمام حقوق مرد دست زن باشه ت ...

خدا حفظش کنه ..خدا این جور مردا رو زیاد کنه.. ولی خب خدایی بعضی زنها خیلی ولخرجن. مادر شوهر من اگر جمع کن بود الان میلیاردر بودن

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂