سعیده۱۲۳ مدیر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 713 عنوان بدبخت شدم! | مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست ما یه منبع درامدی داریم که پولش میاد به حساب منبعد من از اون حساب بدون اطلاع شوهرم خرج میکردمشوهرم رفته گردش حساب گرفته فهمیدهالان زنگ زد داره میاد خونهگفت بچه رو بفرست خونه مامانت من بیام تکلیفتو مشخص کنمدارم از استرس میمیرم! 1398/12/03 | 14:09 61 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جان_پناه عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 121 واه اینا چیه ب زن مردم یاد میدی نمیگی اینم بچگی میکنه میره میگه زندگیشون از هم میپاشه؟!!! واقعااااعقلشون کمه بعضیا از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14348 واقعاااا عقلشون کمه بعضیا انشالله ب راه راست هدایت شن🤐 همسرم دلیل من است. 💜🌱
khodamokhodesh عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1538 بچه ها دستمو با سوهان تو کاشت ناخن زخم شد ایدز نگیرم 😭😭😭😭😭😭 خانما 😫😫😫😫😫😫😫😫
tahora201066 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 2507 بهش اینجوری بگو . تو بمن خرجی نمیدی انتظار داری مثل زنهای هرزه برم پشت سرت خیانت کنم تا خرجمو در بیا ... اینو بگه که امشب خونش ریخته س..... من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
جان_پناه عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 121 انشالله ب راه راست هدایت شن🤐 فکرشونم خرابهیه زن خیلی بایدهرزه باشه که به شوهرش بگه خرجی ندی میرم خیانت میکنم از یکی دیگه میگیرم!!!زندگی متأهلی حرمت داره اخه از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
tahora201066 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 2507 فکر کنم شوهرش اومد😱😱😱😱😨😨😨😨 یاابالفضل.... بخدا من تپش قلب گرفتم من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14348 فکرشونم خرابه یه زن خیلی بایدهرزه باشه که به شوهرش بگه خرجی ندی میرم خیانت میکنم از یکی دیگه میگیرم ... دقیقن همین طوره بنظرم فکر ب خیانت یا تهدید ب خیانت هم همون خیانت محسوب میشه در این حد زننده و زشت! همسرم دلیل من است. 💜🌱
پارميداگلي عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 447 كار زشتي كردي توجيهي ام نداره كل پولاي شوهرم تو كارتهاى منه با اين حال بدون اطلاعش ١٠٠٠ تومنم برداشت نميكنم تا حالا نشده بپرسه به چي خرج كردي يا چرا ميخوايي هزار بارم گفته گفتم كه بردار نميخواد بگي ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
لی_لا1 عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 6238 ظرف لپ لپشو بردار قایم کن هروقت گفت لپ لپ میخوام یه چیزی بزار تووهمون ظرف و بهش بده که فککنه ... مرسی عزیزم. تا حالا اینجوری بهش فکر نکرده بودم. درست میگی. اما من کلی گفتم متاسفانه هنوز بچه ندارم. اما بچه داداشم اینارو دیدم که قیمت میدونستم لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جان_پناه عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 121 دقیقن همین طوره بنظرم فکر ب خیانت یا تهدید ب خیانت هم همون خیانت محسوب میشه در این حد زننده و زشت! دقیقا به زبون اوردن اینکه میرم خیانت میکنم به شریک زندگی خیلی وقیحانه ستچه از طرف زن چه از طرف مردحیا همیشه خوبه از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25917 ماهی یکی دو تومن ماشالاچقدرم خرجت بالاست! بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14348 دقیقا به زبون اوردن اینکه میرم خیانت میکنم به شریک زندگی خیلی وقیحانه ست چه از طرف زن چه از ... 👌👌👌👌👍 همسرم دلیل من است. 💜🌱
fatimaaaaaa021 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2335 مگ حقوقش چندہ ک تو ماھی یکی دو تومنشا بر میداشتی؟ ♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙