2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش اینجوری بگو . تو بمن خرجی نمیدی انتظار داری مثل زنهای هرزه برم پشت سرت خیانت کنم تا خرجمو در بیا ...

اینو بگه که امشب خونش ریخته س..... 

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
انشالله ب راه راست هدایت شن🤐

فکرشونم خرابه

یه زن خیلی بایدهرزه باشه که به شوهرش بگه خرجی ندی میرم خیانت میکنم از یکی دیگه میگیرم!!!

زندگی متأهلی حرمت داره اخه

از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
فکرشونم خرابه یه زن خیلی بایدهرزه باشه که به شوهرش بگه خرجی ندی میرم خیانت میکنم از یکی دیگه میگیرم ...

دقیقن همین طوره بنظرم فکر ب خیانت یا تهدید ب خیانت هم همون خیانت محسوب میشه در این حد زننده و زشت!

همسرم دلیل من است. 💜🌱

كار زشتي كردي توجيهي ام نداره كل پولاي شوهرم تو كارتهاى منه با اين حال بدون اطلاعش ١٠٠٠ تومنم برداشت نميكنم تا حالا نشده بپرسه به چي خرج كردي يا چرا ميخوايي هزار بارم گفته گفتم كه بردار نميخواد بگي 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !
ظرف لپ لپشو بردار قایم کن  هروقت گفت لپ لپ میخوام یه چیزی بزار تووهمون ظرف و بهش بده که فک‌کنه ...

مرسی عزیزم. تا حالا اینجوری بهش فکر نکرده بودم. درست میگی. اما من کلی گفتم متاسفانه هنوز بچه ندارم. اما بچه داداشم اینارو دیدم که قیمت میدونستم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقن همین طوره بنظرم فکر ب خیانت یا تهدید ب خیانت هم همون خیانت محسوب میشه در این حد زننده و زشت!

دقیقا 

به زبون اوردن اینکه میرم خیانت میکنم به شریک زندگی خیلی وقیحانه ست

چه از طرف زن چه از طرف مرد

حیا همیشه خوبه

از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت