2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفم ولی پنهان کاری و دروغ تاوان داره 

و الان باعث و بانی خشم ایشون شما هستید 

و باید قبول کنید 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

برو خونه مادر شوهرت یا خواهر شوهرت  اگر یه خورده اونا انسانیت داشته باشن نمیزاره شوهرت اذیتت ک ...

بره تو دهن شیر؟؟؟

خداییش این مادرشوهر خواهرشوهرارو از کجا پیدا میکنید☹☹☹☹☹☹☹

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin

خانوما خانومااااا چتونه !!! دزدي چيه من شوهرم خرجي ميده خودمم درامد دارم اما بازم از كارتش يواشكي خريد ميكنم از جيبش پول برميدارم😂😂 ما زنا در برابر پول بي ارادييم ديگه حالا بحث خريد كردنم باشه 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"

تو تاپیک آخرت گفتی ی کارت داری ماهی ۳۰۰ میریزه پس چرا میگی خرجی نمیده

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁

اول بگو باهاش چیا میخریدی تا کمکت کنم؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مشکلش اینه پول خرج شده یا جاهایکه نباس کاخرید میکردی چیزایکه نباید میخریدی خرید کردی...🤔🤔🤔اگه اولی بود که بمون ومحکم جواب بده پول واسه خرج کردن بعدشم زنشی شریک زندگیشی فدای سرت هرچی استرس داشته باشی بترسی اون بدتر میکنه

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

بدتر نگرانم کردید شماها 

با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کردم یا اگه مثلا بچه تو خیابون دلش یه چیزی خواسته خریدم برا خودم هم نه همیشه ولی بعضی اوقات لباس و لوازم ارایش اینا خریدم