2777
2789
مگه میشه لباسو کس دیگه برای ادم بخره ؟؟؟ چرا نمیزاره بری؟؟؟ 

قبلا فقط با خودش میبردم الان گفت نباید بری اصن بیرون برای بارداریم 

البته قبلا هم ب سلیقه خودش فقط میخریدم 

فرقی نداره برام دیگ

گفت چن تا میخرم هر کدوم بهت شد بپوش

زدم تو گوش مشکلات رفت با بزرگترش اومد  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سختت نيست اينجوري؟

میگه بیماری اومده خطرناک الانم روزی چن دفه زنگ میزنه پاشو دستاتو بشور الکلم بزن😂ولی خودش اصن رعایت نمیکنه

میگه بیماری اومده خطرناک الانم روزی چن دفه زنگ میزنه پاشو دستاتو بشور الکلم بزن😂ولی خودش اصن رعایت ...

😂😂آها 

فك كردم بخاطر يه دليل ديگس 

خوشبخت باشين❤️

هـرچه تبر زدى مرا ، زخم نـشد ، جـوانه شد🌱

میگم من ۲۵اوم نوبت ارایشگاه دارم

ایا بخاطر کرونا نرم؟

رنگ مو و اکستنشن مژه و ناخن

چیکارکنم بنطرتون  

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
😂😂آها  فك كردم بخاطر يه دليل ديگس  خوشبخت باشين❤️

ن تنهایی ک نمیزاره فقط با خودش الان کلا خونه نشین شدم😂مرسی همچنین عزیزم💙

من شلوارو کتوتیم مونده مانتو و شومیزو کیفو روسریو گرفتم

ببينمشون👖👕👔👗😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز