2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما دیشب برنامه اصفهان شیرازو ریخته بودیم☹☹☹

ما میخواستیم بریم مشهد کنسلش کردیم بخاطر کرونا بریم شمال ولی تو شرایط فک کنم اونم نریم😭😥😭😭

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

وزارت بهداشت چین میگفت داروش وتهیه کردیم به صورت رایگان به مردم میدن تا الان هم میگن از دارو ایدز برا بیمارااستفاده میکردن اون وقت ایران چه غلطی میخواد بکنه دارو داره وای خدا خودت رحم کن

ما میخواستیم بریم مشهد کنسلش کردیم بخاطر کرونا بریم شمال ولی تو شرایط فک کنم اونم نریم😭😥😭😭

اگر شمال خودتون خونه دارین مستقیم با ماشین برین اونجا برین توی خونه حداقل یه تنوع بشه

من شمالم.شایعه زیاده معلوم نیست چی درسته و چی شایعه.ادم نمیدونه چیکار کنه.فقط همینو بدونین که نه الکل تونستم پیدا کنم نه ژل ضدعفونی.همین معمولیایی که سوپریام داشتن دیگه نیست

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اگر شمال خودتون خونه دارین مستقیم با ماشین برین اونجا برین توی خونه حداقل یه تنوع بشه

نبابا ما جز معمولیاییم خونمون کجا بود پوله اجاره چند روز خونرو بزور جور کنیم😂😂

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕