2777
2789
من الان هم سرفه دارم  هم تنگی نفس ولی کرونا نیست.حساسیت و الرژی سرفه م گرفته.بگم کرونا دارم؟ ...

دستت مرسی.اینارو ندارم من .حالا خودم بدرک میترسم پسرم و بقیه ازم بگیرن .چون خلط خونی نشونه ویروسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا من همین الان شبکه س رو نگاه کردم تاحدودی خیالم راحت شد

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
😐😐 عزیزم اول برو تست بده بعد گریه زاری کن  بعدم‌کروناست سرطان که نیست اگه مراقبت کنی و سیست ...

بابا شما رو به خدا انقدر عادی جلوه ندید موضوع رو 

چین با اون مسیولیت پذیری مردمش و ساخت اون بیمارستانا بعد از بحران کرونا اون فاجعه اتفاق افتاد اینجا ایرانه نمیتونن جمعش کنن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
من الان هم سرفه دارم  هم تنگی نفس ولی کرونا نیست.حساسیت و الرژی سرفه م گرفته.بگم کرونا دارم؟ ...

عزیزم من و دخترم همه ی این علایمو داریم

دخترم سه سالشه

البته بیمارطتان ترسیدم برم

رفتم دکتر گفت آنفولانزاست

چیکار کنم

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
آقا من همین الان شبکه س رو نگاه کردم تاحدودی خیالم راحت شد

جالبه توی چین کمیته بحران تشکیل دادن کارو زندگی رو تعطیل کردن ده روزه یه بیمارستان ساختن بعد اینجا میان خیال مردمو راحت میکنن☹ بخدا جدیه اونم تو ایران ما همینجوری در شرایط عادی بیمارستان درست حیابی نداریم وای به بحران

جالبه توی چین کمیته بحران تشکیل دادن کارو زندگی رو تعطیل کردن ده روزه یه بیمارستان ساختن بعد اینجا م ...

چین داروش هم ساخت و رایگان بین مردم‌ش پخش کرده خودم شبکه خبر دیدم وزارت بهداشتشون داشت میگفت اون وقت ایران ماسک ها راقائم کردن 

چین داروش هم ساخت و رایگان بین مردم‌ش پخش کرده خودم شبکه خبر دیدم وزارت بهداشتشون داشت میگفت اون وقت ...

اینجا ایرانه بجای اینکه ماسک رایگان شه میشه ۲۰ هزار تومن اینجا اگه بگیریم این ویروسو احتمال مرگمون خیلی بیشتر از چینه احتمال شیوعش خیلی بیشتر از چینه اونجا چینه مردم مسئولیت پذیرن دولت مسئولیت پذیره اینجا ایرانه حتی لوازم پیشگیریش مث ماسک نیست و نابود شده چه برسه چه لوازم درمان

من چندروز پیش قبل 22 بهمن تاپیک زدم که تاچند وز دیگه مثل بمب میترکه تو ایران چه خبره نامه اومده که اطلاع رسانی کنند به مردم اما دست اطلاعات بوده تا بعد از 22 بهمن اعلام کنند بعد یه خانم وایساد مسخره کردن حالا دیدین کجا حرفم دروغ بود 

جالبه توی چین کمیته بحران تشکیل دادن کارو زندگی رو تعطیل کردن ده روزه یه بیمارستان ساختن بعد اینجا م ...

والله من مسئولش نیستم عزیزم برو یقه اونارو بچسب😟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍