2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد بعد رفت سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 44 پست
من ک ازدست همون خونه بابا در رفتم شوهرکردم 

خب باید همین الانش سعی کنی استقلال مالی پیدا کنی که دور از جونت خدایی نکرده تو خونه شوهر اگه اذیت شدی خفت نکشی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پاشو برو بیرون یکم بگرد حال و هوات عوض بشه خونه نمون

کرونا نگیره بیرون رفتنی! غوز بالا غوز

اسی بنظر من که باهاش سرسنگین باش بفهمه ناراحت ش‌ی ولی باهاش بحث نکن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دقیقا چیکار میکرد؟ میشه توضیح بدید چه جوری تیکه تیکه میکرد؟

عزیزم اصطلاحه نگفتم که هر تیکش و یه طرف پرت کنه از خودش دفاع میکرد، من که یدونه بخورم دوتا میزنم

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
حق کتک زدن نداشته اما شما وسواس نیستی؟؟ شاید انقدر بابت یه نگاه ساده گیر دادی کلافه اش کردی

یعنی من زیادی حساسم؟حق داره نگاه کنه؟

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز