2777
2789
عنوان

چرا اين بچه نمى خواااابهههههه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 71 پست
بچه اولم از اين بدتر بود 

من بچه اولم خیلی بد عادت شده بود همش تو بغل سر پا بود اگه میشستیم خونه رو سرمون خراب میکرد اصلا خواب نداشت .

ولی دومی رو از اول آوردم خونه خودم تو سکوت و آرامش به همه ام گفتم تا ۳ ماهگی دیدن بچه من نیاید خدا رو شکر راضی ام عادت های بد و اذییت کننده نداره فقط چون همش تو آرامشه جای شلوغ بریم نمیخوابه. 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز بهتره برای خواب بیشتر نوزاد، به راهکارهای طب سنتی بیشتر توجه کن.مثلا گرمیجات بخور مثل خرما ...

ممنون براى راهنماييتون

همه شونو بحز رازيانه مى خورم 

شنيدم رازيانه براى پسر خوب نيست

شيرمم فك كنم خداروشكر خوبه از تعداد دفعش و وزن گيريش متوجه ميشم

اها بسلامتى  انشالله زايمان راحتى داشته باشى پس خودتو اماده شب بيدارى كن ممكنه دخترتم حسادت ...

انشاالله دخترم سزارینی بود نمی دونم بعضیا می گن سزارین دوم خیلی درد ناکه یکم ترسیدم ولی چه می شه کرد بالاخره باید بیاد بیرون ماهم می سپاریم به خدا 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دوست عزیز بهتره برای خواب بیشتر نوزاد، به راهکارهای طب سنتی بیشتر توجه کن.مثلا گرمیجات بخور مثل خرما ...

من از وقتی اینطوری رعایت میکنم بچه م آرومتره

ممنون

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
انشاالله دخترم سزارینی بود نمی دونم بعضیا می گن سزارین دوم خیلی درد ناکه یکم ترسیدم ولی چه می شه کرد ...

علت سزارین اولت چی بوده؟

امضامو بخون

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
من بچه اولم خیلی بد عادت شده بود همش تو بغل سر پا بود اگه میشستیم خونه رو سرمون خراب میکرد اصلا خواب ...

اين خودش يه عادت بده بايد حداقل تلوزيونو روشن كنى به صدا عادت كنه 

اين خودش يه عادت بده بايد حداقل تلوزيونو روشن كنى به صدا عادت كنه 

ترجیح دادم تا یکسالگی تو آرامش باشه و اذییت نشه چون کلا جایی نمیبرمش فقط جمعه ها خونه مامانم حموم .

اونم بی قراری یا اذییت نمیکنه فقط سر و صدا زیاد باشه نمیخوابه زیاد .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
تازه پيش از اول كارى😂

اره اصلا عصاب نداره می گم نکنه دنیا اومد سرش داد بزنی دستاسو می زنه به کمرش چشاشو گنده می کنه مامانی نبینم لوسش کونیا گفتم پس چیکار کنم شیطونی کرد ک ونشو لخت کنم بزنم یه دفعه زد زیر گریه که تومی خوای داداشی من بزنی 

اینه دختره شیطونه بلا شب یلدا تولدش بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اگه مدفوع نکرده فقط پوشکشو عوض کن،نشور تا صبح بیدار شه بعد بشور

دختر منم همینجوری بود کم کم درست میشه

گلاب به زیر بینیش بمال خواب آوره

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
علت سزارین اولت چی بوده؟ امضامو بخون

دردم نمی گرفت تا ۴۲ هفته وسه روز صبر کردم کلی امپول زدن فائده ای نداشت انگار نه انگار  کیسه ابو که پاره کردن بچم خفه شد مدفوع کرده بود بردنم سزارین الانم خیلی دلم می خواست طبیعی باشه دکترم گفت بیمارستان های اینجا ریسکشو قبول نمی کنن ولی می تونی تا زمان زایمان طبیعی صبر کنی بچت کامل بشه  من مازندرانم جویبار 

عزيزممم ماشالله چه نازه😍😍😍😘😘

مرسی فدای شما 😘😘😁