2777
2789
عنوان

خرید لب تاب

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
دست دوم از آشنا بگیر....چون مغازه دارا بدلیل اینکه تحریمیم میان قطعات خوب و اصل رو از داخلش برمیدارن ...

دیوار خوبه؟؟ چون فروشنده ها خانگی هستن واینکه با ۳ تومن میشه دست دوم خرید؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیوار خوبه؟؟ چون فروشنده ها خانگی هستن واینکه با ۳ تومن میشه دست دوم خرید؟؟

وای وای امان از این دیوار...بچه ها کلاه برداری توش زیاد شده ....حواستون باشه.....منظورم از آشنا فامیل و دوستاتون بود....من الان نصف بیشتر آشناهام و همکلاسیای سابقم تو دیوار از کلاه برداری از مردم نون میخورن  

وای وای امان از این دیوار...بچه ها کلاه برداری توش زیاد شده ....حواستون باشه.....منظورم از آشنا فامی ...

یا خدا .باشع ممنون حالا در حد ۳ تومن دست دو گیرم میاد؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
یا خدا .باشع ممنون حالا در حد ۳ تومن دست دو گیرم میاد؟؟

اره گیر میاد عزیزم...فقط حواست خیلی باشه از هرکی خواستی بگیری چه آشنا چه غریبه....حتما تست های سلامت لپتاپ رو انجام بده  بعد پول نازنینت رو بده دست گرگای بازار