2777
2789
عنوان

شنا و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 31 پست

درسته ک کلر استخر ی جور ضدعفونی کنندست ولی ببین من در این حد میدونم ک اگه یکی ک کرونا داشته جاییو لمس کنه..بعد نفربعدی لمسش کنه ودستشو ب چشم سر صورت یاهرجایی بکشه وضدعفونی نکنه منتقل میشه..پس فعلا مکانهای عمومی خطرناکه بنا براحتیاط واجب

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۰۰ درصد😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نه.نشنیدی میگن آب ازبین میبره ویرسو

بله انتقال دهنده اس شپش رو انتقال میده چه برسه کرونا که راحت انتقال میدا میکنه حتی از مدوع و ادرار شخص ناقل 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

من شنیدم ویروس ها توی آب امکان انتقالشون بالاتره بچه ها خواهرمم قراربود برن استخر نذاشتیم . تا جای ممکن تا زمانیک قائله بخوابه از تجمعات عمومی خودداری کنید . تو اخبار وزارت بهداشت میگفت سعی کنید حتی برا پیشگیری از همه گیرشدنش مهمونی های خانوادگی هم نرید‌.