2777
2789
عنوان

کیا لباس عید نخریدن؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 68 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والله من هیچ سالی لباس عید نمی خرم. کلا لباس رو وقتی میخرم که لازمم باشه. ولی تا حالا برا عید خرید نکردم. هر چی بنجوله دو سه برابر قیمت میدن. اصولا عید و غیر عید برام معنی نداره. هر وقت احساس نیاز کنم میخرم. ترجیه م اینه که کتاب بگیرم به جاش. 

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
منم نخریدم اصلا دل ودماغ ندارم عیدم جایی نمیریم که بخام بخرم

بدبختی من اینه که عید خوانوادم میخوان برن شهر مامانبزرگم اونجا همه هسن باید یه چی داشته باشم

اونا هم یجور بدی رفتار میکنن

کاشنمیرفتیم اون

من هیچی نخریدم... من کلا رسم ندارم شب عید بخرم... کفشام که مال دو سه سال پیشه چون پاشنه دارن و من کفش پاشنه دار نمیپوشم و هنوز نو موندن. لباسامم همونای پارسالم خوبه فقط یه روسریم جدیده که اونم چندماه پیش خریدم، نه الان.

عزیزم لباس نخریدن که نباید آدمو افسرده کنه برو خوش بااااش

الهی مرا آن ده که آن به

منم نخریدم لباس مناسب دارم همه ام دیدن ولی بازم همونارو می‌پوشم #نه_به_مد گرایی نه#  

چقدر خوبه که اینطوری فکر میکنی

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز